Μια επιτυχημένη ταινία του Tarantino έρχεται σύντομα στο ελληνικό Netflix

Και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τη δείτε
27 Ιανουαρίου 2023 14:54
Μια επιτυχημένη ταινία του Tarantino έρχεται σύντομα στο ελληνικό Netflix

Μία ακόμη ταινία από τον Quentin Tarantino πρόκειται να φτάσει στο ελληνικό Netflix και δεν είναι άλλη από το Once Upon A Time In…Hollywood (Κάποτε στο Χόλιγουντ). Το φιλμ κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους της χώρας μας τον Αύγουστο του 2019 και είχε ένα υπέρλαμπρο cast, καθώς και μία ιδιαίτερη υπόθεση.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν είχατε δει το φιλμ με πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Leonardo DiCaprio, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το παρακολουθήσετε.

Η ταινία του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, καθώς ο τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (DiCaprio) και ο για πολλά χρόνια κασκαντέρ του Cliff Booth (Pitt) κινούνται στη νέα βιομηχανία του θεάματος, την οποία με δυσκολία αναγνωρίζουν πια.

Η ένατη ταινία του δημιουργού ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες μέσα από ένα πολυάριθμο καστ και αποτίνει φόρο τιμής στις τελευταίες στιγμές της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Στο φιλμ θα δείτε επίσης και τους Margot Robbie, Emile Hirsch, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Margaret Qualley, Damian Lewis, Al Pacino και Bruce Dern.

To Once Upon A Time In…Hollywood (Κάποτε στο Χόλιγουντ) θα γίνει διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix στις 9 Φεβρουαρίου.