Σταρ της ταινίας Blade κατακεραυνώνει τη Marvel και τις ταινίες της DC

Ο Stephen Dorff τα λέει “χύμα“ ειδικά για το νέο Blade που ετοιμάζεται
27 Ιανουαρίου 2023 14:08
Σταρ της ταινίας Blade κατακεραυνώνει τη Marvel και τις ταινίες της DC

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η τελευταία που ο Stephen Dorff, σταρ της ταινίας "Blade" του 1998, κατακεραυνώνει τη Marvel και τις ταινίες της, καθώς το είχε κάνει με την ταινία "Black Widow" αποκαλώντας την "σκουπίδι"

Τώρα επέστρεψε για ένα νέο γύρο...πυρών προς το MCU και συγκεκριμένα για τη νέα προσπάθεια της Marvel να επαναφέρει τον Blade στη μεγάλη οθόνη, ενώ δεν γλίτωσε από το στόμα του ούτε το Black Adam της DC Films.

Ο Dorff που υποδύθηκε τον κακό του παλιού Blade, δήλωσε στο The Daily Beast ότι η μόνη προϋπόθεση για να παίξει σε μια σύγχρονη superhero ταινία θα ήταν "αν ήταν περισσότερο σαν την εποχή που ξεκίνησα, όταν κάναμε το "Blade", ή σαν εκείνες τις λίγες που ήταν αξιοπρεπείς όλα αυτά τα χρόνια, όπως όταν ο Nolan έκανε τον "Σκοτεινό Ιππότη" και επαναπροσδιόρισε τον Batman μετά τον Tim Burton".

Σαν χείμαρρος ο Dorf, όπως συνηθίζει δεν κρατήθηκε και εξέφρασε χύμα την άποψή του για τις ταινίες της Marvel και της DC: 

"Όλα αυτά τα άλλα σκουπίδια είναι απλά ντροπιαστικά, καταλαβαίνετε τι λέω; Θέλω να πω, ο Θεός να τους ευλογεί, βγάζουν ένα σωρό λεφτά, αλλά οι ταινίες τους είναι χάλια [γελάει]. Και κανείς δεν πρόκειται να τις θυμάται. Κανείς δεν θα θυμάται το 'Black Adam' στο τέλος της ημέρας. Δεν είδα καν αυτή την ταινία, έδειχνε εξαρχής τόσο κακή".

Όσο για το νέο Blade του MCU είπε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξεπεράσει την αυθεντική ταινία του 1998 με πρωταγωνιστή τον Wesley Snipes στον ομώνυμο ρόλο και σε σκηνοθεσία Steve Norrington. 

"Η Marvel έχει συνηθίσει έτσι κι αλλιώς να την χλευάζω. 'Πώς σου φαίνεται η PG ταινία "Blade", που δεν μπορεί να βρει σκηνοθέτη;' [γελάει] Γιατί όποιος πάει εκεί θα γίνει περίγελος από όλους, γιατί εμείς το κάναμε ήδη και το κάναμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει κανένας Στιβ Νόρινγκτον εκεί έξω". είπε ο Dorff χαρακτηριστικά. 

Τον νέο Blade του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel θα τον υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali. Την σκηνοθεσία ανέλαβε πρόσφατα ο Yann Demange (Lovecraft Country), ύστερα από δύο αποχωρήσεις σκηνοθετών, με τον Michael Starrbury (When They See Us) να γράφει το σενάριο. 

Το Blade θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.