Shazam! Fury of the Gods: Το επίσημο trailer έχει δράκους, τέρατα και ό,τι άλλο φαντάζεστε

Η DC κλείνει ραντεβού για τις 17 Μαρτίου
26 Ιανουαρίου 2023 22:49
Shazam! Fury of the Gods: Το επίσημο trailer έχει δράκους, τέρατα και ό,τι άλλο φαντάζεστε

Η Warner Bros. έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το 2ο επίσημο trailer από το Shazam! Fury of the Gods, το οποίο μετά από πολλές αναβολές, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάρτιο.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια τα 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και αποκαλύπτει πολλά νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν, με κεντρικό πρόσωπο φυσικά τον Shazam του Zachary Levi. Ο ήρωας της DC φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει το πιο ανάλαφρο στιλ σε αυτό το σύμπαν και θα έρθει αντιμέτωπος μέχρι και με…δράκο!

Στην επερχόμενη ταινία θα δούμε την επιστροφή του Asher Angel στο ρόλο του Billy Batson και του Zachary Levi ως το alter ego του, τον υπερήρωα Shazam. Ο Jack Dylan Grazer θα επιστρέψει επίσης ως Freddy Freeman, με τον Adam Brody να επιστρέφει ως η ενήλικη μορφή του υπερήρωα.

Η Faithe Herman επιστρέφει επίσης ως Darla Dudley, με την Meagan Good να αναλαμβάνει την ενήλικη βερσιόν της, την ηρωίδα Darla. Οι υπόλοιποι της Shazam-οικογένειας είναι οι Ian Chen ως Eugene Choi (Ross Butler ως ενήλικας).

Ο Jovan Armand θα υποδυθεί επίσης τον Pedro Peña (D.J. Cotrona ως ενήλικας). Επιπλέον, η Grace Fulton επιστρέφει ως Mary Bromfield.

Η Marta Milans και ο Cooper Andrews θα υποδυθούν τους θετούς γονείς του Billy και των αδελφών του. Τέλος, οι Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Helen Mirren και Lucy Liu θα εμφανιστούν επίσης στην ταινία.

Τη σκηνοθεσία του Shazam! Fury of the Gods έχει αναλάβει και πάλι ο David F. Sandberg, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Henry Gayden και Chris Morgan.

Το Shazam! Fury of the Gods θα παίξει στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το 2ο επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.