Netflix: O David Harbour πρωταγωνιστεί σε μια ταινία με vibes από “Σκαθαροζούμη“ - Δείτε το trailer

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Happy Death Day έχει και κάτι από Casper, το φαντασματάκι
26 Ιανουαρίου 2023 20:37
Netflix: O David Harbour πρωταγωνιστεί σε μια ταινία με vibes από “Σκαθαροζούμη“ - Δείτε το trailer

Το Netflix αποκάλυψε τη νέα ταινία "We Have A Ghost" μέσω ενός trailer, η οποία έρχεται σε σκηνοθεσία του Christopher Landon, γνωστού για μεγάλες επιτυχίες στο horror genre, όπως τα Paranormal Activity και Happy Death Day

Πρωταγωνιστές είναι ο νέος "Captain America" της Marvel και ο "Jim Hopper" του Stranger Things, δηλαδή οι Anthony Mackie και David Harbour, οι οποίοι είναι και οι αστέρες αυτής της "spooky" ταινίας για όλη την οικογένεια, που άνετα θα έπαιζε Σαββατοκύριακο μεσημέρι στο Star. Βέβαια και η παρουσία της βραβευμένης με Emmy, Jennifer Coolidge του "The White Lotus" είναι αξιοσημείωτη. 

Την ταινία υπογράφει σεναριακά ο ίδιος ο Landon, που πρόσφατα είχε χαρίσει και την ταινία "Freaky", σε μια διασκευή από μια ιστορία του Geoff Manaugh. Όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω τα vibes που βγάζει το trailer είναι κάτι ανάμεσα σε "Σκαθαροζούμη" με "Κάσπερ το φαντασματάκι" σε μοντέρνα εκδοχή. 

Παίζουν επίσης οι Tig Notaro (Army of the Dead), Jahi Di’Allo Winston (Charm City Kings), Erica Ash, Isabella Russo, Niles Fitch, Faith Ford και Steve Coulter.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας από το Netflix αναφέρει: Η ανακάλυψη ενός φαντάσματος με το όνομα Ernest που στοιχειώνει το νέο τους σπίτι κάνει την οικογένεια του Kevin, μέσα σε μια νύχτα, διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά όταν ο Κέβιν και ο Έρνεστ ξεκινούν να ερευνούν το μυστήριο του παρελθόντος του Έρνεστ, γίνονται στόχος της CIA. 

Το We Have a Ghost αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου μόνο στο Netflix. Δείτε το trailer του παρακάτω: