Jeremy Renner: Νέα στοιχεία για το ατύχημά του - Έκανε μια ηρωική πράξη

Η αναφορά του σερίφη αποκάλυψε πως προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του
26 Ιανουαρίου 2023 19:25
Jeremy Renner: Νέα στοιχεία για το ατύχημά του - Έκανε μια ηρωική πράξη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το παραλίγο μοιραίο ατύχημα που είχε ο ηθοποιός Jeremy Renner ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Το CNN με ρεπορτάζ του και από πληροφορίες που απέκτησε, αποκαλύπτει ότι ο "Hawkeye" των ταινιών της Marvel, βρισκόταν εν μέσω μιας ηρωϊκής πράξης καθώς προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του, πριν το εκχιονιστικό του τον καταπλακώσει και του προκαλέσει τον βαρύτατο τραυματισμό του. 

Το χειρόφρενο δεν ήταν ενεργοποιημένο και θα είχε σταματήσει το εκχιονιστικό όχημα, το οποίο κινείται πάνω σε τροχιά, καθώς άρχισε να γλιστράει στο πλάι, αφού ο 52χρονος σταρ των "Εκδικητών" το χρησιμοποίησε για να ανασύρει το φορτηγό του ανιψιού του από το χιόνι, σύμφωνα με την αναθεωρημένη έκθεση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Washoe, που κατατέθηκε την Παρασκευή.

"Το εκχιονιστικό μηχάνημα Pistenbully άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα χωρίς να πατήσει το φρένο έκτακτης ανάγκης." σύμφωνα με το έγγραφο που απέκτησε το CNN.

"Παρόλο που το Pistenbully είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται με βάση τη μηχανική μας επιθεώρηση, ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το Pistenbully να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Renner προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το Pistenbully για να αποφύγει τον τραυματισμό (του ανιψιού του), τον τράβηξε κάτω από το όχημα η ράγα και τον πάτησε".

Η ενδεικτική λυχνία του φρένου μέσα στην καμπίνα του εκχιονιστικού οχήματος δεν λειτουργούσε και "τα μηχανικά προβλήματα μπορεί να ήταν ένας παράγοντας σε αυτό το ατύχημα", σημειώνεται επίσης στην έκθεση.

Χρειάστηκαν δύο χειρουργεία και πάνω από δύο εβδομάδες νοσηλείας σε ΜΕΘ έως ότου ο Ρένερ μπόρεσε να πάρει εξιτήριο και να αναρρώσει στο σπίτι του. Αυτόν τον καιρό ο Τζέρεμι Ρένερ αναρρώνει στο σπίτι του, έχοντας αποκαλύψει ότι έσπασε 30 κόκκαλα όταν τον καταπλάκωσε το Pistenbully εκχιονιστικό του. 

Πρόσφατα ο φίλος και συνεργάτης του, Chris Evans, που μαζί έπαιξαν ως Avengers στις ταινίες της Marvel, του έστειλε ένα μήνυμα συμπαράστασης μέσα από το Twitter. 

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".