Cocaine Bear: Η viral ταινία με την αρκούδα που τρώει ναρκωτικά έχει νέο βίντεο

Τον Φεβρουάριο στη μεγάλη οθόνη
25 Ιανουαρίου 2023 15:05
Cocaine Bear: Η viral ταινία με την αρκούδα που τρώει ναρκωτικά έχει νέο βίντεο

Κυκλοφόρησε νέο «θεότρελο» βίντεο από την επερχόμενη ταινία Cocaine Bear, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία. Το φιλμ είναι μια παραγωγή της Universal Pictures και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβνει η Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2, Charlie's Angels),

Το φιλμ βασίζεται μερικώς σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν το 1985 στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τότε που ένας έμπορος ναρκωτικών πέταξε από το αεροπλάνο μερικά εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης πάνω από ένα πυκνό δάσος.

Μια μαύρη αρκούδα 80 κιλών βρήκε την κοκαΐνη και άθελά της έφαγε τόσο πολύ που πέθανε από υπερβολική δόση. Τρεις μήνες αργότερα τη βρήκανε στο δάσος νεκρή έχοντας γύρω της περίπου 40 ακόμη σακούλες γεμάτες με ναρκωτικά.

Ωστόσο, η ταινία το πάει σε άλλο επίπεδο και αυτή η αρκούδα ζει κανονικά και μετατρέπεται σε έναν «δολοφόνο» που κατασπαράζει όποιον βρεθεί μπροστά της.

Δείτε το νέο κλιπ της ταινίας παρακάτω:

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985 με τη συντριβή αεροσκάφους ενός διακινητή ναρκωτικών, την εξαφανισμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η ξέφρενη σκοτεινή κωμωδία συναντά μια παράξενη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων σε ένα δάσος της Τζόρτζια, όπου ένα αρπακτικό βάρους 500 κιλών έχει καταπιεί μια απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης και έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο κυνήγι με τροφή την κοκαΐνη για να πάρει κι άλλη δόση... και αίμα.

Πρωταγωνιστούν: Ray Liotta, Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Το Cocaine Bear αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Φεβρουαρίου του 2023.