Ο Τσιτσιπάς προσκάλεσε τη Μάργκο Ρόμπι σε αγώνα του – Δείτε το βίντεο

Και έγινε viral στα social media
24 Ιανουαρίου 2023 20:17
Ο Τσιτσιπάς προσκάλεσε τη Μάργκο Ρόμπι σε αγώνα του – Δείτε το βίντεο

Viral έγινε στο διαδίκτυο και τα social media τις τελευταίες ώρες το άνοιγμα του Στέφανου Τσιτσιπά προς το Hollywood και την Μάργκο Ρόμπι. Συγκεκριμένα, μετά την πρόκρισή του στους ημιτελικούς του Australian Open, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για τους λόγους που αγαπά την Αυστραλία, εστιάζοντας στην πασίγνωστη ηθοποιό.

Για την ακρίβεια, ο 24χρόνος που έχει καταταχθεί ως ο Νο.3 παίκτης του αθλήματος δήλωσε πως η Μάργκο Ρόμπι είναι η αγαπημένη του, τονίζοντας πως θα λάτρευε μια μέρα να την έβλεπε στην εξέδρα ενός αγώνα του στο Australian Open. Μάλιστα, όταν ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε συνέντευξη του ζήτησε να ξεκαθαρίσει αν της στέλνει επίσημα πρόσκληση, ο Τσιτσιπάς δήλωσε εμφατικά: «Απολύτως».

Η δημόσια πρόσκληση του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μάργκο Ρόμπι:

Η Αυστραλία είναι μια σπουδαία χώρα. Μου αρέσουν πολλά πράγματα από την Αυστραλία. Μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς προέρχεται από την Αυστραλία. Η Μάργκο Ρόμπι.

Θα ήταν ωραίο να την έβλεπα στην εξέδρα μια μέρα.

Δείτε βίντεο με την πρόσκληση του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μάργκο Ρόμπι:

Για την ιστορία, η Μάργκο Ρόμπι (αγγλικά: Margot Robbie) είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του Holywood.

Αρχικά ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Έπαιξε στη σαπουνόπερα Neighbours (2008-2011), όπου χάρη σε αυτή τη συμμετοχή κέρδισε δύο υποψηφιότητες στα Logie Awards. Μετά από τη μετακίνησή της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πρωταγωνίστησε στη σειρά δράματος του Αμερικανικού καναλιού ABC, Pan Am (2011-2012).

Το 2013 έκανε τη μεγάλη εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη, στη ρομαντική κομεντί-δράμα ταινία του Richard Curtis, About Time και εμφανίστηκε στη ταινία του Martin Scorsese, Ο Λύκος της Wall Street, όπου πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το 2015, η Μάργκο συμπρωταγωνίστησε στη ρομαντική και δραματική κομεντί, Focus, μαζί με τον Γουίλ Σμιθ. Επίσης, εμφανίστηκε στη ρομαντική ταινία World War II, στη δραματική ταινία Suite Française και πρωταγωνίστησε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Z For Zachariah. Την ίδια χρονιά, η Μάργκο έπαιξε στη ταινία Το Μεγάλο Σορτάρισμα και ένα χρόνο αργότερα, το 2016 έπαιξε την Jane Porter στην ταινία περιπέτειας The Legend of Tarzan και την Harley Quinn στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας.

Το 2017 πρωταγωνίστησε στην ταινία Εγώ, η Τόνια και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Α' Γυναικείου Ρόλου.