Scream VI: Ο Ghostface θέλει να «σφάξει» τους πάντες (ΦΩΤΟ)

Ραντεβού τον Μάρτιο στις αίθουσες
24 Ιανουαρίου 2023 15:09
Scream VI: Ο Ghostface θέλει να «σφάξει» τους πάντες (ΦΩΤΟ)

Η προώθηση του Scream VI συνεχίζεται και μόλις ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργιες εικόνες από το φιλμ. Πιο συγκεκριμένα, ελέω της πρεμιέρας που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, η Paramount Pictures θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά από την ταινία.

Ο Ghostface διψάει για αίμα όπως είδαμε στο πρόσφατο trailer και θέλει να σφάξει τους πάντες στο 6ο κεφάλαιο. Αυτή τη φορά, το setting μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη και γίνεται ο κακός χαμός με την παρέα των επιζώντων που θέλει να κάνει πλέον μια καινούργια αρχή.

Οι νέες φωτογραφίες έρχονται αποκλειστικά από το Entertainment Weekly και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 10 Μαρτίου 2023.

Tags: