Το Violent Night 2 είναι γεγονός μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η 1η ταινία

Ετοιμάζεται ήδη λέει ο Tommy Wirkola
24 Ιανουαρίου 2023 13:39
Το Violent Night 2 είναι γεγονός μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η 1η ταινία

Το Violent Night κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο Δεκέμβριο και φαίνεται ότι μετά την επιτυχία που γνώρισε, το sequel ήταν αναπόφευκτο. Όπως μεταφέρει το The Wrap, το sequel βρίσκεται στα σκαριά, με τον Tommy Wirkola, από το πρώτο φιλμ να επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Ο Tommy Wirkola δήλωσε τα εξής:

Μιλάμε αυτόν τον καιρό για το Violent Night 2 και τακτοποιούμε τα πάντα. Έχουμε χρόνο για να γράψουμε το σενάριο και να δούμε που θα πάει η ιστορία.

Επιπροσθέτως, μάθαμε ότι και οι Pat Casey και Josh Miller θα γράψουμε ξανά το σενάριο για την 2η ταινία.

Έχουμε κάποιες ιδέες, εγώ, ο Pat, ο Josh, αλλά και οι παραγωγοί, έχουμε μιλήσει για το που θέλουμε να πάει το sequel και τι θέλουμε από αυτό. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αφήσαμε να «αιωρούνται» όπως τον Νότιο Πόλο, τον Claus και τα Elves.

Από άποψη ιστορίας, νομίζω ότι έχουμε μια πραγματικά πολύ ωραία ιδέα που θα επεκτείνει και θα μεγαλώσει αυτόν τον κόσμο, αλλά και να διατηρήσει αυτά που αγαπήσαμε στην 1η ταινία.

Στο Violent Night έπαιξαν οι David Harbour, John Leguizamo, Beverly D’Angelo, Alex Haskell, Alexis Louder, Edi Patterson και Cam Gigandet.

Μιας και το sequel βρίσκεται στα πρώτα στάδιά του, δε γνωρίζουμε αν ο Harbour θα παίξει ξανά ή κάποιος άλλος ηθοποιός από την πρόσφατη ταινία.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Violent Night 2 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.