Jeremy Renner: O Chris Evans στέλνει την αγάπη του στον “σκληρό κ**ριόλη“ φίλο του

Οι δύο Avengers έχουν άλλη σχέση όπως θα δείτε
24 Ιανουαρίου 2023 00:58
Jeremy Renner: O Chris Evans στέλνει την αγάπη του στον “σκληρό κ**ριόλη“ φίλο του

Εδώ και κάποιες εβδομάδες ο Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ) αναρρώνει στο σπίτι του, μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Όπως ανέφερε σε μια πρόσφατη ανάρτησή του, ενημερώνοντας τους fans για την πορεία της υγείας του, έσπασε πάνω από 30 κόκκαλα στο ατύχημα με το εκχιονιστικό του στις 2 Ιανουαρίου. 

Μετά και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συναδέλφους του στη Marvel, ένας από αυτούς και συγκεκριμένα ένας εκ των Avengers, έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο στην πρόσφατη ανάρτησή του, όπου φαίνεται να δέχεται ειδική φροντίδα από γιατρό στο δεξί πόδι του. 

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Chris Evans, τον "Captain America" της Marvel, που μέσα από το Twitter έστειλε την αγάπη του στον "σκληρό κα**όλη" φίλο του, γράφοντας: 

Να ένας σκληρός καρ**λης. Έχει τσεκάρει κανένας τι έπαθε το εκχιονιστικό; Σου στέλνω την αγάπη μου'

Ο "Hawkeye" απάντησε λίγο αργότερα στον "Cap" του MCU γράφοντάς του τα εξής: "Σε αγαπάω αδερφέ...Το τσέκαρα το εκχιονιστικό, χρειάζεται καύσιμα"

Φυσικά η σχέση των δύο χολιγουντιανών αστέρων όλα αυτά τα χρόνια στις ταινίες της Marvel τους έχει κάνει, εκτός από συνεργάτες, και καλούς φίλους. 

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".