Netflix: Δείτε το trailer για μία από τις πιο αναμενόμενες κωμωδίες της χρονιάς

Το You People έχει τον Jonah Hill και τον Eddie Murphy
23 Ιανουαρίου 2023 19:10
Netflix: Δείτε το trailer για μία από τις πιο αναμενόμενες κωμωδίες της χρονιάς

Μία από τις πιο αναμενόμενες κωμωδίες της χρονιάς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix σε λίγες μέρες και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της. Ο λόγος γίνεται για το You People, το οποίο θα παίξει στις 27 Ιανουαρίου και έχει πρωταγωνιστή τον Jonah Hill του Superbad και τον Eddie Murphy του Coming to America.

Όλη η πλοκή περιστρέφεται γύρω από ένα νέο ζευγάρι που μαθαίνει ότι τα αντίθετα έλκονται, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τις οικογένειές τους, οι οποίες έχουν μια διαφορετική γνώμη για τη σχέση τους.

Το φιλμ έχει ένα μεγάλο cast, με κεντρικό πρόσωπο τον Jonah Hill που υποδύεται τον Ezra, την Lauren London που είναι η Amira και τον Eddie Murphy που παίζει τον Akbar. Στο cast θα βρείτε και τους Julia Louis-Dreyfus, Sam Jay, Nia Long, Travis Bennett, David Duchovny, Molly Gordon, Deon Cole, Andrea Savage, Elliott Gould, Rhea Perlman και Mike Epps.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Οικογένειες και κουλτούρες συγκρούονται όταν δύο διαφορετικοί millennial από το Λ.Α. ερωτεύονται κι αντιμετωπίζουν την απόλυτη δοκιμασία: τη γνωριμία με τους γονείς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σενάριο το έχει γράψει ο ίδιος ο Jonah Hill μαζί με τον Kenya Barris, όπου αναλαμβάνει τα ηνία και της σκηνοθεσίας.

Το You People θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer παρακάτω.