Η θεότρελη “RPG” ταινία του Dungeons & Dragons έχει trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Τον Μάρτιο ραντεβού στις αίθουσες
23 Ιανουαρίου 2023 16:34
Η θεότρελη “RPG” ταινία του Dungeons & Dragons έχει trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Μετά από μήνες σιωπής, η Paramount Pictures μόλις κυκλοφόρησε το 2ο επίσημο trailer από την ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. Η θεότρελη “RPG” ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Μαρτίου και υπόσχεται να σας διασκεδάσει στο έπακρο με το λαμπρό cast της, αλλά και με πολλές εκπλήξεις.

Το παιχνίδι της Hasbro θα ζωντανέψει στη μεγάλη οθόνη, με ένα απίθανο cast που θα απαρτίζεται από τους Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast and Furious), Rege-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokemon: Detective Pikachu), Hugh Grant (About A Boy, Love Actually) και Sophia Lillis (It).

Η πεντάδα των Pine, Rodriguez, Page, Lillis και Smith, είναι ληστές που βοηθούν κατά λάθος έναν κόκκινο μάγο από το Tay να αποκτήσει ένα relic και μετά αποφασίζουν να το πάρουν πίσω. Ο Jonathan Goldstein μαζί με τον John Francis Daley έχουν αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας, που στο παρελθόν δούλεψαν στα σενάρια των "Horrible Bosses" και "Spider-Man: Homecoming".

Επίσης, ο Jeremy Latcham βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με το στούντιο του eOne μαζί με τον Brian Goldner της Hasbro.

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 31 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.