Όλα τα Hunger Games έρχονται στο Netflix  

Πολύ σύντομα

Όλα τα Hunger Games έρχονται στο Netflix

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε ότι οι δύο πρώτες Hunger Games ταινίες θα έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο στο Netflix. Τώρα, η υπηρεσία ανανέωσε τη σελίδα με τα “New & Hot” και αποκάλυψε ότι όλες οι ταινίες του franchise θα γίνουν διαθέσιμες την ίδια μέρα.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα The Hunger Games (2012) και The Hunger Games: Catching Fire (2013), θα δείτε και τα The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 και The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 που κυκλοφόρησαν το 2014 και το 2015 αντίστοιχα. Και τα τέσσερα θα φιλμ θα διατεθούν την 1η Φεβρουαρίου.

Μερικές πληροφορίες για το franchise:

Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον στο έθνος της Πάνεμ, όπου 12 αγόρια και 12 κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών πρέπει να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας - ένα τηλεοπτικό ετήσιο γεγονός, στο οποίο οι συμμετέχοντες είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν μέχρι θανάτου μέχρι να υπάρξει ένας εναπομείναντας νικητής. 

Η πρωταγωνίστρια, Κάτνις Έβερντιν (Lawrence) προσφέρεται εθελοντικά να αγωνιστεί στη θέση της μικρότερης αδερφής της. Μαζί με τον Πίτα, η Κάτνις ταξιδεύει στην Κάπιτολ για να προετοιμαστεί για τους Αγώνες Πείνας κάτω από τις οδηγίες του πρώην νικητή Χέιμιτς Άμπερναθι.

Πρωταγωνιστούν και οι: Stanley Tucci, Wes Bentley, Willow Shields, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Sandra Ellis Lafferty, Paula Malcomson, Rhoda Griffis, Sandino Moya-Smith, Josh Hutcherson και Raiko Bowman.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η σειρά ταινιών θα συνεχιστεί κανονικά, μιας και ήδη γνωρίζουμε ότι φέτος θα κυκλοφορήσει το The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.

Ροη ειδησεων