Όλα τα Hunger Games έρχονται στο Netflix

Πολύ σύντομα
23 Ιανουαρίου 2023 15:34
Όλα τα Hunger Games έρχονται στο Netflix

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε ότι οι δύο πρώτες Hunger Games ταινίες θα έρθουν μέσα στον Φεβρουάριο στο Netflix. Τώρα, η υπηρεσία ανανέωσε τη σελίδα με τα “New & Hot” και αποκάλυψε ότι όλες οι ταινίες του franchise θα γίνουν διαθέσιμες την ίδια μέρα.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα The Hunger Games (2012) και The Hunger Games: Catching Fire (2013), θα δείτε και τα The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 και The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 που κυκλοφόρησαν το 2014 και το 2015 αντίστοιχα. Και τα τέσσερα θα φιλμ θα διατεθούν την 1η Φεβρουαρίου.

Μερικές πληροφορίες για το franchise:

Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον στο έθνος της Πάνεμ, όπου 12 αγόρια και 12 κορίτσια ηλικίας 12 έως 18 ετών πρέπει να συμμετάσχουν στους Αγώνες Πείνας - ένα τηλεοπτικό ετήσιο γεγονός, στο οποίο οι συμμετέχοντες είναι αναγκασμένοι να αγωνιστούν μέχρι θανάτου μέχρι να υπάρξει ένας εναπομείναντας νικητής. 

Η πρωταγωνίστρια, Κάτνις Έβερντιν (Lawrence) προσφέρεται εθελοντικά να αγωνιστεί στη θέση της μικρότερης αδερφής της. Μαζί με τον Πίτα, η Κάτνις ταξιδεύει στην Κάπιτολ για να προετοιμαστεί για τους Αγώνες Πείνας κάτω από τις οδηγίες του πρώην νικητή Χέιμιτς Άμπερναθι.

Πρωταγωνιστούν και οι: Stanley Tucci, Wes Bentley, Willow Shields, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Sandra Ellis Lafferty, Paula Malcomson, Rhoda Griffis, Sandino Moya-Smith, Josh Hutcherson και Raiko Bowman.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η σειρά ταινιών θα συνεχιστεί κανονικά, μιας και ήδη γνωρίζουμε ότι φέτος θα κυκλοφορήσει το The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.