Το Avatar: The Way of Water τα κατάφερε – Ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια στο box office

Και βρίσκεται 6ο στην κατάταξη
22 Ιανουαρίου 2023 20:44
Το Avatar: The Way of Water τα κατάφερε – Ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια στο box office

Το Avatar: The Way of Water μόλις ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια σε έσοδα στο παγκόσμιο box office και…κολυμπάει στο χρήμα! Ναι, το sequel του James Cameron τα κατάφερε και είναι πλέον το 6ο φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου που το καταφέρνει αυτό.

Όπως μεταφέρει το Collider, το The Way of Water έχει πλέον 598 εκατομμύρια σε έσοδα στην Αμερική και 1,42 δισεκατομμύρια σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που παίζει, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 2,02 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πλέον, το Avatar 2 βρίσκεται κάτω από τα Avengers: Infinity War, Star Wars: The Force Awakens, Titanic, Avengers: Endgame και Avatar 1. Όπως έχει δηλώσει παλιά ο Cameron, για να θεωρηθεί επιτυχημένο το Avatar 2 θα πρέπει να φτάσει στο Top 5 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, δεδομένου του τεράστιου κόστους της παραγωγής και των προσδοκιών που έχει η Disney από αυτό. Αυτό φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου μιας και βρίσκεται τώρα στην 6η θέση.

Avatar: The Way of Water - Ακάθεκτο στις αίθουσες σπάζοντας κι άλλο ρεκόρ

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής:

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.

Τα Avatar 6 και 7:

Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7.

Τις εντυπώσεις μας από το Avatar: The Way of Water, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το Avatar: The Way of Water παίζει ακόμα σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας.