ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Όλες οι πληροφορίες
21 Ιανουαρίου 2023 14:36
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Το Bloody Disgusting μόλις έκανε γνωστό ότι μία ολοκαίνουργια ταινία Παρασκευή και 13 (Friday the 13th) βρίσκεται στα σκαριά από τον θρυλικό Sean S. Cunningham. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Cunningham ήταν ο σκηνοθέτης του πρώτου φιλμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 1980.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Bloody Disgusting, νέο φιλμ με κεντρικό πρόσωπο τον Jason Voorhees θα είναι reboot και όχι κάποια συνέχεια.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο αρχικός σεναριογράφος, Victor Miller είχε κάποιες διαμάχες παλιότερα με τον Cunningham και τα δικαιώματα. Όμως, αυτή τη στιγμή, o Miller ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του franchise που θα παίξει στο Peacock και έχει τον τίτλο Crystal Lake.

O Cunningham θα συνεργαστεί στο reboot του Παρασκευή και 13 με τον Jeff Locker, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

Ο Sean με προσέλαβε για να δουλέψουμε μαζί στο The Night Driver και αφού συνεργαστήκαμε στενά και με τον σκηνοθέτη Jeremy Weiss, μιλήσαμε και για το Παρασκευή και 13. Ο Sean μάς έδωσε τις ευλογίες του και θα δουλέψει μαζί μας στο reboot του franchise.

Προφανώς, η τηλεοπτική σειρά του Peacock θα είναι prequel, αλλά έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον μας για μία ταινία Παρασκευή και 13 ταινία. Οπότε, ελπίζουμε ότι ο ενθουσιασμός που περιβάλλει το franchise, θα εμπνεύσει και τις δύο πλευρές να συνεργαστούν ξανά και να φέρουν τον Jason στη μεγάλη οθόνη ύστερα από 14 χρόνια.

Από την άλλη, έχουμε και ένα δεύτερο σχέδιο για μία συνέχεια της πρώτης ταινίας που πιστεύουμε ότι όλοι οι fans θα λατρέψουν.

Φαίνεται πως έχουν καταλαγιάσει τα πνεύματα με τους Sean S. Cunningham και Victor Miller και ο καθένας ετοιμάζει κάτι δικό του που θα είναι βασισμένο στο θρυλικό horror franchise. Από τη μία έχουμε τη σειρά του Miller και από την άλλη, ο Cunningham ετοιμάζει την reboot ταινία με τον Jeff Locker και τον Jeremy Weiss.

Tags: