Έρχεται το Tron 3 με τον Jared Leto πρωταγωνιστή

Βρισκόταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό
19 Ιανουαρίου 2023 22:48
Έρχεται το Tron 3 με τον Jared Leto πρωταγωνιστή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το Tron: Ares θα είναι ο Joachim Rønning γνωστός από τα Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales και Maleficent: Mistress of Evil.

Όπως λέει το γνωστό site, ο Rønning βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με την Disney για να σκηνοθετήσει το επερχόμενο φιλμ, το οποίο θα έχει πρωταγωνιστή τον Jared Leto (Requiem for a Dream, Morbius κ.α.). Το νέο Tron είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό και ακούγεται ότι η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον Αύγουστο στο Βανκούβερ.

Το Tron με τον Leto, το ακούμε από το 2017, αλλά φαίνεται πως είχε περάσει από σαράντα κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί. Μάλιστα, αρχικά, τη σκηνοθεσία την είχε αναλάβει ο Garth Davis, αλλά αυτό τώρα αλλάζει.

Το Tron: Ares θα είναι sequel του Tron: Legacy και το σενάριό του έχει αναλάβει ο Jesse Wigutow γνωστός από τα The Prince, It Runs in the Family και Sweet Friggin' Daisies. Στην παραγωγή, θα βρίσκεται ο Leto μαζί με τους Justin Springer (Tron: Legacy), Emma Ludbrook και Jeffrey Silver.

Για την ιστορία, στο πρώτο Tron του 1982 πρωταγωνίστησε ο Jeff Bridges με τον Bruce Boxleitner, ενώ και οι δυο ηθοποιοί επέστρεψαν για το Tron: Legacy, στο οποίο συμπρωταγωνίστησαν με τους Garrett Hedlund και Olivia Wilde.

Προς το παρόν, μιας και είναι αρκετά νωρίς ακόμα, δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το Ares, όπως το υπόλοιπο cast ή την πλοκή του. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.