Από τη Marvel στη DC; Ο James Gunn αφήνει ενδεχόμενο για μεταγραφές όπως τον Chris Pratt

Το νέο αφεντικό της DC Studios θα τους τσιμπήσει για το δικό του σύμπαν
19 Ιανουαρίου 2023 20:33
Από τη Marvel στη DC; Ο James Gunn αφήνει ενδεχόμενο για μεταγραφές όπως τον Chris Pratt

Μπορεί οι πασίγνωστοι αστέρες του MCU να πάρουν μεταγραφή για το DCU; Αυτό το ενδεχόμενο άφησε να εννοηθεί πως θα γίνει μελλοντικά ο James Gunn, σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy ταινιών και νέο αφεντικό της DC Studios, ο οποίος θα επιβλέπει -σαν άλλος Kevin Feige- το καινούργιο DCU που θα χτιστεί τα επόμενα χρόνια. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Empire υπαινίχθηκε ότι τόσο ο Chris Pratt, που υποδύεται τον Star-Lord στις ταινίες της Marvel, όσο και κάποιοι ακόμη άλλοι σταρ των "Guardians" μπορεί να μεταπηδήσουν στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC. 

Πρακτικά ήταν σα να δήλωσε έμμεσα ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε κάποιους από αυτούς τους ηθοποιός να παίζουν στην DC. 

Ποιοι είναι αυτοί; Κατονόμασε ήδη μερικούς εκτός του Pratt: "Το cast αυτό τους έχω σαν οικογένεια. Δεν μπορώ να σας πω πόσο κοντά νιώθω με τον Chris Pratt και την Pom Klementieff και τον Dave Bautista, την Zoe Saldana και την Karen Gillan. Αυτό που ξέρω επίσης είναι πως θα δουλέψω ξανά με αυτούς τους ανθρώπους. Πιθανότατα στην άλλη μου δουλειά" είπε χαρακτηριστικά ο Gunn κλείνοντας το μάτι για τη νέα του ιδιότητα ως "κλειδοκράτορας" του DC Universe. 

Επίσης, αναφέρθηκε στο ότι η ολοκλήρωση του Guardians Vol. 3 παραμένει η καθημερινή του δουλειά, αν και το να σχεδιάζει το πρόγραμμα κυκλοφοριών του DCU, όπως λέει χιουμοριστικά, έχει "μετατραπεί σε μια πολύ υγιής part-time δουλειά των 40-60 ωρών την εβδομάδα."

Εντός του 2023 αναμένεται άλλωστε να μάθουμε το μεγαλεπήβολο πλάνο των Gunn και Safran και της DC Studios για το τι θα δούμε από το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, που θα αρχίσει μάλλον από το μηδέν και θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα. 

Λίγα λόγια για το Guardians of the Galaxy 3: 

Στην ταινία "Guardians of the Galaxy Vol. 3" των Marvel Studios η αγαπημένη ομάδα των αταίριαστων ηρώων μοιάζει λίγο διαφορετική αυτές τις μέρες. Ο Πίτερ Κουίλ, που ακόμα ταλανίζεται από την απώλεια της Γκαμόρα, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του γύρω του για να υπερασπιστεί το σύμπαν μαζί με την προστασία ενός δικού τους ανθρώπου. Μια αποστολή που, αν δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία, θα μπορούσε πολύ πιθανώς να οδηγήσει στο τέλος των Guardians όπως τους ξέρουμε.

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, αλλά και η Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023