M3GAN: Έρχεται το sequel και ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ακριβώς η σατανική κούκλα!

Και όχι η νέα ταινία δε θα λέγεται M4GAN
19 Ιανουαρίου 2023 19:07
M3GAN: Έρχεται το sequel και ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ακριβώς η σατανική κούκλα!

Με τόσο τεράστια και αναπάντεχη επιτυχία πώς να μην εξασφαλιζόταν ένα sequel; Η M3GAN είναι η νέα ταινία τρόμου που σαρώνει στους κινηματογράφους παγκοσμίως και η Universal Pictures βλέποντας το πόσο μεγάλη εισπρακτική επιτυχία έγινε ανακοίνωσε, σε συνεργασία με την Blumhouse και Atomic Monster την επιστροφή της σατανικής ρομποτικής κούκλας. 

Σε περίπτωση που περιμένατε το sequel να συνεχίζει τον στιλάτο τρόπο γραφής του και να λέγεται M4GAN, πέσατε έξω. Η συνέχεια θα τιτλοφορείται επίσημα ως M3GAN 2.0 και αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου του 2025, κάτι που σημαίνει ότι θα βγει σε δύο χρόνια ακριβώς από την ανακοίνωσή της. 

Το σενάριο του M3GAN 2.0 θα υπογράψει και πάλι η Akela Cooper, ενώ οι Allison Williams και Violet McGraw έχουν υπογράψει για την επιστροφή τους. 

Πόσο μεγάλη είναι η εισπρακτική του επιτυχία; Αρκεί να αναφέρουμε πως το M3GAN, γυρίστηκε με budget γύρω στα $12 εκατομμύρια και πλέον έχει ξεπεράσει τα $96.72 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως και ενδέχεται να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα $100 εκατομμύρια αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό. Όλα αυτά την ώρα που έχει να ανταγωνιστεί τον blockbuster γίγαντα του Avatar: The Way of the Water που κοντεύει τα $2 δισεκατομμύρια εισπράξεις. 

Η επίσημη περίληψη του M3GAN: 

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται.

Όταν η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι (την υποδύεται η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»), αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Τζέμα αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα – μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Πρωταγωνιστούν οι: Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, extended edition) και Stephane Garneau-Monten (Straight Forward).

Τη σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας έχει αναλάβει ο Gerard Johnstone (Housebound), ενώ το σενάριο έγραψε η Akela Cooper, γνωστή από τη δουλειά της στο Malignant.

Το M3GAN 2.0 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου του 2025.