Scream 6: O Ghostface κυνηγάει τη Jenna Ortega - Δείτε το νέο trailer!

Ένας νέος, διαφορετικός Ghostface σπέρνει ξανά τον τρόμο
19 Ιανουαρίου 2023 16:32
Scream 6: O Ghostface κυνηγάει τη Jenna Ortega - Δείτε το νέο trailer!

Τον πανικό και τον τρόμο έρχεται να σπείρει η -μια ακόμη- επιστροφή του Ghostface, στο Scream 6 που όπως φαίνεται θα είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Γιατί; Δεν το γνωρίζουμε ακόμα αλλά αυτό αφήνει να εννοηθεί το νέο trailer που μόλις κυκλοφόρησε από την Paramount Pictures. 

Σε αυτό βλέπουμε την παρέα των επιζώντων του Woodsboro να έχει μετακομίσει στην Νέα Υόρκη προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή. Όμως οι λάτρεις του Ghostface και το φάντασμά του δεν τους αφήνουν σε ησυχία, μέχρι που αντιλαμβάνονται ότι η απειλή έφτασε ξανά στο κατώφλι τους.

Αυτός ο νέος Ghostface διψάει για αίμα -ειδικά αυτό της Melissa Barrera- και μαζί της κυνηγάει και την "Wednesday Addams" δηλαδή τη Jenna Ortega. Εκτός από την επιστροφή της Courteney Cox, βλέπουμε και αυτή την Hayden Panettiere από το Scream 4. 

Δείτε το νέο trailer του SCREAM VI: 

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise. 

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 10 Μαρτίου 2023.