Το Scream 6 θα φέρει κάτι φρέσκο λέει ο παραγωγός της ταινίας

Ραντεβού λοιπόν στις αίθουσες τον Μάρτιο
18 Ιανουαρίου 2023 14:40
Το Scream 6 θα φέρει κάτι φρέσκο λέει ο παραγωγός της ταινίας

Το Scream VI θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάρτιο και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, ο παραγωγός της σειράς είδε την ταινία ήδη και δήλωσε ότι είναι κάτι φρέσκο και εντελώς καινούργιο.

Ο Kevin Williamson, που βρίσκεται στην παραγωγή της ταινίας, μίλησε στο Syfy Wire και δήλωσε τα εξής:

Δεν είναι απλώς το 6ο κεφάλαιο. Αισθάνεσαι ότι βλέπεις κάτι πολύ μεγάλο και φρέσκο. Μια επαναδημιουργία. Το αγαπώ. Το είδα πρόσφατα και είχα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Νομίζω έχει τα πάντα και είναι τέλειο το ότι πάει αυτή τη φορά Νέα Υόρκη. Η ταινία είναι φέρνει κάτι καινούργιο και είναι αρκετά φρέσκια.

Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα και είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει!

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Θα λείπει όμως ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise από την 6η ταινία. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 10 Μαρτίου 2023.

Tags: