Avatar 3: Θα είναι ο Vin Diesel στα sequels; Ήρθε η οριστική απάντηση

Το θέμα πήρε διαστάσεις από ένα παλιό βίντεο του σταρ των Fast & Furious ταινιών
17 Ιανουαρίου 2023 20:49
Avatar 3: Θα είναι ο Vin Diesel στα sequels; Ήρθε η οριστική απάντηση

Θα είναι o Vin Diesel ή όχι στο Avatar 3 ή έστω σε κάποιοι από τα sequels; Αυτό το ερώτημα αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες μέρες, καθώς οι fans των Avatar ταινιών θυμήθηκαν το βίντεο που είχε αναρτήσει ο σταρ των Fast & Furious ταινιών πίσω στο 2019, όταν επισκέφθηκε το πλατό του Avatar 2

Τότε τον είδαμε μαζί με τον σκηνοθέτη James Cameron σε αρκετά εύθυμο κλίμα, με τον Βιν Ντίζελ μάλιστα να δηλώνει θαυμαστής του Κάμερον. Τότε βάσει των όσων λέγανε στην κάμερα αλλά και ο τρόπος που ανέβηκε το βίντεο φάνηκε σαν ένα teaser πως ο Diesel θα πρωταγωνιστήσει σε κάποιο από τα τρία υπό ανάπτυξη sequels. 

Τελικά, όμως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο όπως ξεκαθάρισε ο παραγωγός των ταινιών, Jon Landau. 

Μιλώντας στο Empire, ανέφερε πως ο Vin επισκέφθηκε το πλατό όντας απλώς ένας fan: "Ήρθε, επισκέφθηκε μια μέρα το πλατό για να δει τι κάναμε και ο κόσμος το εξέλαβε εκτός πλαισίου." 

Εάν ο Landay και η παραγωγή των Avatar ταινιών ψεύδεται σκοπίμως για να κρατήσει την έκπληξη για τις αίθουσες, αυτό θα φανεί. Η επίσημη γραμμή πάντως διαψεύδει τα πάντα κατηγορηματικά. Προς το παρόν ο Vin Diesel παραμένει στην φαμίλια των Fast ταινιών και δεν θα πάει σε αυτήν της Pandora. 

Το επίμαχο βίντεο που είχε ανεβάσει ο Diesel στον Instagram του: 

Νέες αποκαλύψεις από τον Κάμερον ήρθαν στο φως για το Avatar 3 σχετικά με το στοιχείο της φωτιάς, δύο νέες φυλές και τον καινούργιο αφηγητή που αντικαθιστά τον Jake Sully του Sam Worthington. 

Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7

Κάποια στιγμή το Avatar: The Way of Water ήταν τόσο μεγάλη ταινία που κομμάτια της κόπηκαν και διαμόρφωσαν το Avatar 3, όπως αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι της ταινίας. Στο φως ήρθαν πληροφορίες γύρω από την εξωφρενική διάρκεια που έχει το πρώτο cut του Avatar 3, το οποίο παρέδωσε πρόσφατα ο Cameron. 

Προσηλωμένος στο franchise του Avatar είναι ο Τζέιμς Κάμερον, καθώς πρόσφατα παρέδωσε και το σενάριο του Avatar 4, για το οποίο οι ιθύνοντες της Disney έμειναν άναυδοι με το αποτέλεσμα. Έγινε γνωστό επίσης πως στο Avatar 5 θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού αφού η ιστορία θα μεταφερθεί από την Pandora στη Γη.

Avatar: The Way of Water - Βασικές πληροφορίες

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς έφτασε τα $460 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών

Τις εντυπώσεις μας από το Avatar: The Way of Water, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.