Jeremy Renner: Επέστρεψε σπίτι του δύο βδομάδες μετά το ατύχημα - Δείτε την ανάρτησή του

Και αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε!
17 Ιανουαρίου 2023 17:00
Jeremy Renner: Επέστρεψε σπίτι του δύο βδομάδες μετά το ατύχημα - Δείτε την ανάρτησή του

Ο Jeremy Renner (Τζέρεμι Ρένερ) βαδίζει τον μακρύ δρόμο της ανάρρωσής του ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε, το οποίο παραλίγο να του στοιχήσει την ίδια του τη ζωή. Τώρα, ο 52χρονος αστέρας της Marvel ενημέρωσε ο ίδιος τους θαυμαστές του για την πορεία της υγείας του, η οποία είναι σε καλύτερη κατάσταση. 

Δύο βδομάδες μετά το ατύχημά του, πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν με ένα αμβλύ τραύμα στον θώρακα και άλλα σοβαρά χτυπήματα και γύρισε στο σπίτι του. Μέσα από το Twitter έκανε την εξής ανάρτηση, απαντώντας στον λογαριασμό του Mayor of Kingstown, της σειράς όπου πρωταγωνιστεί. 

Πριν από μερικές μέρες έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν της σειράς στο Paramount+ και ο Renner δήλωσε ευγνώμων ότι μπόρεσε να το δει στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Παρόλα αυτά επιβεβαίωσε πως συνεχίζει την ανάρρωσή του από το σπίτι. 

"Βγήκα επιτέλους από την εγκεφαλική μου ομίχλη στην ανάρρωση, ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπόρεσα να δω το επεισόδιο 1 της 2ης σεζόν με την οικογένειά μου στο σπίτι." έγραψε ο Renner σε μια λιτή ενημέρωση από τον ίδιο για την κατάσταση της υγείας του.  

Είχε ειπωθεί αρχικά από διάφορα μέσα του εξωτερικού πως τα τραύματά του είναι τόσο βαριά που θα του πάρει πολύ καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως. 

Πρόσφατα, ο showrunner του Mayor of Kingstown είπε πως ανακουφίστηκε όταν είδε πως ο Ρενέρ θα μπορέσει να επιστρέψει, ύστερα από ένα μήνυμα που του έστειλε

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner 

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά δια χειρός Taylor Sheridan, το "Mayor of Kingstown" του Paramount Plus όπου η 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου.