Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Νέα πλάνα από την επερχόμενη ταινία του MCU! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Ραντεβού στις αίθουσες τον Φεβρουάριο
17 Ιανουαρίου 2023 12:48
Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Νέα πλάνα από την επερχόμενη ταινία του MCU! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Η Marvel έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο από το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, την 3η και τελευταία ταινία της τριλογίας του ήρωα με πρωταγωνιστή τον Paul Rudd ως Scott Lang.

Μαζί με το βίντεο, όμως, το Empire Magazine είχε για άλλη μια φορά την αποκλειστικότητα να δημοσιεύσει μία ολοκαίνουργια εικόνα από το φιλμ. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο στιγμιότυπο βλέπουμε την Janet Van Dyne που υποδύεται η Michelle Pfeiffer, να είναι “στα χαμένα” μέσα στο Quantum Realm.

Δείτε το νέο σύντομο trailer του Marvel Studios’ Ant-Man and The Wasp: Quantumania:

Η νέα εικόνα της ταινίας από το Empire Magazine με την Michelle Pfeiffer:

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Peyton Reed μίλησε πρόσφατα στο EW, για το πώς το Ant-Man 3 συνδέεται με το Avengers: The Kang Dynasty, μιας και το σενάριο γράφει το ίδιο πρόσωπο, ο Jeff Loveness: "Νομίζω ότι έχει βαθύ αντίκτυπο στο MCU. Ο Jeff Loveness, ο οποίος έγραψε αυτή την ταινία, γράφει και το "The Kang Dynasty", οπότε έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η εμφάνιση του Kang The Conqueror. Υπάρχουν μεγάλα σχέδια που ετοιμάζονται".

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής:

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας. Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών και σειρών της Marvel για το Phase 5 θα το βρείτε εδώ.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου.