Avatar 3: Νέα στοιχεία αποκαλύπτει ο James Cameron για τις φυλές που θα δούμε

Νέες φυλές αλλά και...αφηγητές
16 Ιανουαρίου 2023 23:41
Avatar 3: Νέα στοιχεία αποκαλύπτει ο James Cameron για τις φυλές που θα δούμε

Την ώρα που το Avatar: The Way of the Water καλπάζει προς τα $2 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office, ο James Cameron ζεσταίνει τη hype μηχανή του για την επόμενη ταινία το Avatar 3.

O θρυλικός σκηνοθέτης παραβρέθηκε στα Critics Choice Awards 2023 και αποκάλυψε στο Deadline μερικά νέα στοιχεία για το Avatar: The Seed Bearer (όπως μάθαμε από παλιά leaks ότι θα ονομάζεται). Πέραν του ότι θα κυριαρχεί το το στοιχείο της φωτιάς, μίλησε πως θα γνωρίσουμε δύο νέες φυλές. 

"Η φωτιά έχει συμβολική παρουσία στην ταινία και υπάρχει μια φυλή που εκπροσωπεί αυτό το concept. Ίσως τώρα να αποκαλύπτω παραπάνω από όσα πρέπει. Θα γνωρίσετε δύο εντελώς νέες φυλές στην επόμενη ταινία. Γνωρίσαμε του Omaticaya, τους Metkayina και στην επόμενη ταινία θα γνωρίσετε ακόμη δύο. Θα περιπλανηθούμε λίγο πιο ελεύθερα στον κόσμο της Pandora και σε διαφορετικά μέρη." είπε χαρακτηριστικά: 

Σε άλλη συνέντευξή του ο Κάμερον αναφέρθηκε στο ότι το Avatar 3 θα μας συστήσει σε έναν νέο αφηγητή. Μέχρι τώρα είχαμε τον Jake Sully του Sam Worthington να μας διηγείται τα γεγονότα και στην επόμενη ταινία, τη σκυτάλη θα πάρει ο γιος του ονόματι "Lo'ak" του Britain Dalton. 

 

Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7

Κάποια στιγμή το Avatar: The Way of Water ήταν τόσο μεγάλη ταινία που κομμάτια της κόπηκαν και διαμόρφωσαν το Avatar 3, όπως αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι της ταινίας. Στο φως ήρθαν πληροφορίες γύρω από την εξωφρενική διάρκεια που έχει το πρώτο cut του Avatar 3, το οποίο παρέδωσε πρόσφατα ο Cameron. 

Προσηλωμένος στο franchise του Avatar είναι ο Τζέιμς Κάμερον, καθώς πρόσφατα παρέδωσε και το σενάριο του Avatar 4, για το οποίο οι ιθύνοντες της Disney έμειναν άναυδοι με το αποτέλεσμα. Έγινε γνωστό επίσης πως στο Avatar 5 θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού αφού η ιστορία θα μεταφερθεί από την Pandora στη Γη.

Avatar: The Way of Water - Βασικές πληροφορίες

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς έφτασε τα $460 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών

Τις εντυπώσεις μας από το Avatar: The Way of Water, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες.