Guardians of the Galaxy Vol 3: Νέα κοντινή ματιά στον Adam Warlock του MCU

Ο Will Poulter αποκαλύπτεται περαιτέρω μέσα από το νέο στιγμιότυπο
16 Ιανουαρίου 2023 22:24
Guardians of the Galaxy Vol 3: Νέα κοντινή ματιά στον Adam Warlock του MCU

Ο Μάιος πλησιάζει για την πρεμιέρα του Guardians of the Galaxy 3, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι σε λιγότερο από έναν μήνα θα προβάλλεται το Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Η Marvel όμως επιλέγει να διαφημίζει διαδοχικά τις δύο επόμενες ταινίες της, για αυτό και δε χάνει χρόνο καθώς δόθηκε μια νέα, πιο ολοκληρωμένη ματιά στον Adam Warlock του MCU, τον οποίο υποδύεται ο Will Poulter (Black Mirror: Bandersnatch)

Συγκεκριμένα, μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού Empire, που συνηθίζει να αποκαλύπτει τέτοιες ματιές στα επερχόμενα blockbusters, βλέπουμε ολόκληρη την στολή του, όπως την οραματίστηκε ο James Gunn και η παραγωγή του για το σύμπαν της Marvel. Όπως θα δείτε, διατηρεί κάποια από τη φιλοσοφία της στολής του στα comics, αλλά οι επιρροές του MCU με το χαρακτηριστικό τους look, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο χαρακτήρας διαθέτει το χρυσό δέρμα που είναι χαρακτηριστικό των Sovereign που είδαμε στο Guardians of the Galaxy Vol. 2, στο μέτωπό του αυτό δεν είναι μια Infinity Stone όπως συνέβη στα comics και διατηρεί την κάπα, καθώς και τις χρυσοκόκκινες αποχρώσεις. 

Δείτε την φωτογραφία: 

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, ο Gunn μίλησε και λίγο για τον χαρακτήρα του Warlock και τις προθέσεις του: "Αλλά σίγουρα δεν είναι ένα καλό παιδί. Αυτό που βλέπουμε είναι η βρεφική μορφή του Warlock, που μόλις βγήκε από το κουκούλι, και δεν καταλαβαίνει πολύ καλά την έννοια της ζωής. Είναι ουσιαστικά ένα μωρό".

Ο Dave Bautista μιλώντας πρόσφατα για το γεγονός πως θα παίξει για τελευταία φορά τον Drax, είπε τα εξής: 

Είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμον για το ρόλο του Drax. Τον αγαπάω, αλλά υπάρχει και μια ανακούφιση πως πλέον τελείωσε. Δεν ήταν πάντοτε ευχάριστα τα πράγματα. Ήταν δύσκολο ο ρόλος. Η διαδικασία του μακιγιάζ με εξουθένωνε και δεν ξέρω εάν θα θέλω ο Drax να είναι η κληρονομιά μου. Πρόκειται για μια χαζή ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικούς ρόλους. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, αλλά και η Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023