Οι DC fans θέλουν τον Jacob Elordi του Euphoria για νέο Superman και ο James Gunn απάντησε

Το αφεντικό της DC ξεκαθαρίζει τι παίζει μέσα από το Twitter
15 Ιανουαρίου 2023 19:49
Οι DC fans θέλουν τον Jacob Elordi του Euphoria για νέο Superman και ο James Gunn απάντησε

To νέο αφεντικό του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, ο James Gunn, έκανε για ακόμη μια φορά δηλώσεις απαντώντας στις φήμες πως η Warner Bros. βρήκε τον νέο της Superman του DCU, ύστερα από την απόλυση του Henry Cavill και την μερικών εβδομάδων επιστροφή του. 

Βλέπετε τον τελευταίο καιρό γίνονται πολλά fancastings στα social media με τους fans της DC να θέλουν τον Jacob Elordi της σειράς "Euphoria" ως τον νέο κινηματογραφικό Superman, μιας και γνωρίζουμε ότι το πλάνο του Gunn οραματίζεται έναν πιο νεαρό "Man of Steel". Μάλιστα, κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες στο Reddit που υποστήριζαν ότι ο Elordi έχει συνομιλίες με την DC για τον εμβληματικό ρόλο. 

Φυσικά, μέσα από το Twitter του, όπως συνηθίζει, ο Gunn ξεκαθάρισε το ζήτημα, καταρρίπτοντας κατηγορηματικά τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας μάλιστα ότι "δεν έχει γίνει κανένα casting" και πως εφόσον γίνει θα είναι "μετά την ολοκλήρωση του σεναρίου" της νέας Superman ταινίας. 

"Οι σκέψεις μου είναι ότι κανείς δεν έχει επιλεγεί ακόμη για τον ρόλο του Σούπερμαν. Το κάστινγκ, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με μένα, θα γίνει αφού το σενάριο είναι έτοιμο ή σχεδόν έτοιμο, και δεν είναι. Θα ανακοινώσουμε μερικά πράγματα σε λίγο καιρό, αλλά το κάστινγκ του Σούπερμαν δεν θα είναι ένα από αυτά". - James Gunn

Τις πρώτες πληροφορίες για το πώς θα προχωρήσει το νέο DCU και το πλάνο που κατέστρωσαν οι James Gunn και Peter Safran των DC Studios, αναμένεται να τις μάθουμε αρκετά σύντομα, καθώς είχαν υποσχεθεί πως θα γίνει στις αρχές του 2023. 

Μπορείτε να φανταστείτε όμως τον Jacob Elordi στη θέση του Henry Cavill;