Fast X: Ο Leo Abelo Perry θα παίξει τον γιο του Vin Diesel στην επερχόμενη ταινία!

Σύντομα θα έρθει και το πρώτο trailer
13 Ιανουαρίου 2023 20:40
Fast X: Ο Leo Abelo Perry θα παίξει τον γιο του Vin Diesel στην επερχόμενη ταινία!

Ο Leo Abelo Perry είναι το νέο μέλος στο ήδη τεράστιο cast του Fast X και όπως μαθαίνουμε από το Variety, θα υποδυθεί τον γιο του Dom Toretto (Vin Diesel) και της Elena Neves (Elsa Pataky).

Ο Perry θα ενσαρκώσει, λοιπόν, τον Brian Marcos, τον οποίο γνωρίσαμε στο franchise το 2017 ως μωρό, όταν η Cipher (Charlize Theron) απήγαγε εκείνον και την μητέρα του. Όπως θα θυμάστε, παρόλο που ο Marcos σώθηκε από τους Owen Shaw (Luke Evans) και Deckard (Jason Statham), η μητέρα του δεν κατάφερε να βγει ζωντανή από όλο αυτό.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο θα έχει ο Perry στην ταινία.

To κόστος της επερχόμενης ταινίας αγγίζει τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πλάι στον Vin Diesel θα δείτε και τους Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges και Sung Kang. Οι νέοι ηθοποιοί που θα απαρτίζουν το cast είναι οι Brie Larson (Captain Marvel), Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (The Suicide Squad) και Rita Moreno (West Side Story).

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023. Το πρώτο trailer της ταινίας θα έρθει μέσα στον Φεβρουάριο. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.