Netflix: Ακόμη πρώτο το The Pale Blue Eye - Η νέα ταινία που όλοι βλέπουν στην Ελλάδα

Έσβησε η κυριαρχία του Glass Onion: Στα Μαχαίρια
13 Ιανουαρίου 2023 13:29
Netflix: Ακόμη πρώτο το The Pale Blue Eye - Η νέα ταινία που όλοι βλέπουν στην Ελλάδα

Τέλος στην κυριαρχία του Glass Onion: Στα Μαχαίρια έβαλε το "The Pale Blue Eye", η νέα ταινία με τον Christian Bale στο Top 10 του ελληνικού καταλόγου του Netflix. 

Όπως φαίνεται τόσο από το Top 10 του Netflix όσο και το FlixPatrol, το θρίλερ με τον Κρίστιαν Μπέιλ σε σκηνοθεσία Scott Cooper βρίσκεται σχεδόν μία εβδομάδα στην 1η θέση (από το Σάββατο 7/01), κάτι που δείχνει ότι όλοι οι Έλληνες συνδρομητές της υπηρεσίας το προτιμούν. Δίπλα στον Μπέιλ πρωταγωνιστεί ο Harry Melling (Harry Poter ταινίες, Queen's Gambit). 

Σύμφωνα με το Netflix αυτή είναι η σύνοψη της πλοκής του The Pale Blue Eye: Γουέστ Πόιντ, 1830. Ένας αποκαρδιωμένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει σιωπηρά τη βάναυση δολοφονία ενός δόκιμου. Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να τον βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση – έναν νεαρό άντρα τον οποίο γνωρίζουμε σήμερα με το όνομα Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Το cast απαρτίζεται συνολικά από τους: Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Cook (Encounter), Gideon Glick (Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) και τον θρυλικό Robert Duvall (The Judge).

Τις εντυπώσεις μας για το The Pale Blue Eye, που επιμελήθηκε η Στέλλα Παπασαραφιανού, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Top 10 των ταινιών μέχρι τώρα έχει ως εξής: 

  1. The Pale Blue Eye
  2. Glass Onion: Στα Μαχαίρια
  3. Πώς Έγινα Γκάνγκστερ
  4. Στα Μαχαίρια (Knives Out)
  5. Οτοστόπ Με ένα Τσεκούρι 
  6. Ματίλντα
  7. Spider-Man: Far From Home
  8. Blade Runner 2049
  9. Οι Επιζήσαντες
  10. Late Night

Στην άλλη όχθη των σειρών του Netflix εκεί η "Τζίνι και Τζόρτζια" έχουν κλέψει για τα καλά την κορυφή από το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία είναι η πρώτη ελληνική σειρά που φιλοξενείται στο Netflix. Πριν λίγες μέρες άλλωστε κυκλοφόρησε η 2η σεζόν της Τζίνι και Τζόρτζια, ενώ το πρωτοποριακό Kaleidoscope, η λατρεμένη Wednesday της Jenna Ortega και "Η Έμιλι Στο Παρίσι" συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. 

Το Top 10 των σειρών που παρακολουθεί περισσότερο ο κόσμος μέχρι σήμερα έχει ως εξής: 

  1. Τζίνι και Τζόρτζια 2η σεζόν
  2. Maestro
  3. Kaleidoscope
  4. Wednesday
  5. Η Έμιλι στο Παρίσι 3η σεζόν
  6. Η Κυρία Θάνατος
  7. Κυρίαρχα Αρσενικά
  8. Αδιάκριτο Βλέμμα 
  9. Alice in Borderland
  10. Δόξα