The Batman 2: Σε τι φάση είναι το sequel; O Matt Reeves απαντά

Τα νεότερα από το πολυπόθητο sequel με τον Robert Pattinson
12 Ιανουαρίου 2023 20:11
The Batman 2: Σε τι φάση είναι το sequel; O Matt Reeves απαντά

Ο κόσμος του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC έχει ταραχθεί συθέμελα τους τελευταίους μήνες από τότε που οι James Gunn και Peter Safran ανέλαβαν καθήκοντα με το νεοσυσταθέν DC Studios. Μεγάλες ταινίες όπως τα Wonder Woman 3, Man of Steel 2 και Black Adam 2 αποτελούν παρελθόν από το μελλοντικό καλεντάρι του DCU, αλλά ένα από αυτά έμεινε αλώβητο και είναι φυσικά το The Batman του Matt Reeves. 

Ο πιο goth και grunge Σκοτεινός Ιππότης του Robert Pattinson αναμένεται να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον , μιας και πρόκειται για ένα ξεχωριστό σύμπαν που επιβλέπει ο Reeves. Σε τι φάση βρίσκεται όμως τώρα το sequel; 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Comicbook.com είπε πως εργάζεται σκληρά ακόμη για το σενάριο του The Batman 2

Θέλω να πω ότι δε μπορώ να σας ενημερώσω με πιο συγκεκριμένο τρόπο, πέραν από το να σας πω ότι εργαζόμαστε σκληρά στο σενάριό του. Ο συνεργάτης μου (Mattson Tomlin) και εγώ είμαστε με τα μούτρα βουτηγμένοι σε αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό που πρόκειται να δείξουμε. 

Πρακτικά οι δηλώσεις του είναι σα να λένε πως έχει ακόμη δρόμο το The Batman 2 και δε θα το δούμε σύντομα στις αίθουσες. 

Όσο για το ξεχωριστό Reeve-verse του Batman, από εκεί αναμένεται να δούμε εντός του 2024 τη σειρά The Penguin με τον Colin Farrell στο HBO Max, το οποίο μάλιστα θα συνδεθεί με άρρηκτο τρόπο με το The Batman 2, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό.