Ezra Miller: Ένοχος θα δηλώσει ο σταρ της ταινίας The Flash στο δικαστήριο

Εκκρεμεί ένα ακόμη δικαστήριο εις βάρος του
12 Ιανουαρίου 2023 18:32
Ezra Miller: Ένοχος θα δηλώσει ο σταρ της ταινίας The Flash στο δικαστήριο

Μπορεί ακόμη να είναι ο σταρ της DC και της επερχόμενης ταινίας "The Flash" και να έχει δηλώσει μετανιωμένος για τις πράξεις του, όμως για τον Ezra Miller εκκρεμούν ακόμη δικαστήρια από την παράτολμη και επικίνδυνη συμπεριφορά των τελευταίων ετών. 

Σε μια από αυτές τις δίκες, σύμφωνα με το NBC, η οποία αφορά μια καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας και κλοπής, ο Έζρα Μίλερ θα δηλώσει ένοχος ενώπιον του δικαστή στο Vermont. Συγκεκριμένα κατηγορείται ότι έκλεψε τρία μπουκάλια με αλκοόλ από το σπίτι ενός ατόμου, ενώ οι άλλες δύο υποθέσεις για διάρρηξη και μικροκλοπή θα αποσυρθούν κατόπιν εξωδικαστικών διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών. 

Στις 13 Ιανουαρίου ο Miller αναμένεται να δηλώσει ένοχος, με τα δικαστικά έγγραφα να δείχνουν ότι οι εισαγγελείς προτείνουν να του επιβληθεί φυλάκιση έως 90 ημερών με αναστολή, ένα χρόνο με επιτήρηση και πρόστιμο 500 δολαρίων. Ο ηθοποιός δήλωσε αθώος στις πιο σοβαρές κατηγορίες για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος τον περασμένο Οκτώβριο. Κάτι που εάν καταδικαζόταν θα έφερνε τον Μίλερ αντιμέτωπο με μέγιστη ποινή φυλάκισης 25 ετών.

Τον περασμένο Αύγουστο ο 30χρονος σταρ της DC και των Fantastic Beasts ταινιών ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του, λέγοντας ότι πάσχει από "σύνθετα ψυχικά προβλήματα" ανακοινώνοντας μάλιστα ότι ξεκίνησε ειδική θεραπεία. Μάλιστα, το The Flash των $200 εκατομμυρίων παραλίγο να εκτροχιαστεί εντελώς, καθώς στον απόηχο όλων των πράξεων του έθεσε σε σοβαρό κίνδυνο όλη την παραγωγή. Ωστόσο, μετά τη συγγνώμη και το γεγονός ότι συμφώνησε να δεχθεί ιατρική βοήθεια, η DC φαίνεται να τον συγχώρεσε. 

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

To The Flash θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου του 2023.