Που και πότε θα παίξει το Teen Wolf: The Movie;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
12 Ιανουαρίου 2023 18:28
Που και πότε θα παίξει το Teen Wolf: The Movie;

Η MGM και η Paramount ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του Teen Wolf: The Movie, μιας ταινίας που θα βασίζεται στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα σύντομα και σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πότε και που θα παίξει, καθώς και κάποιες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα:

Μια πανσέληνος ανατέλλει στο Beacon Hills και μαζί της θα αναδυθεί και κάτι τρομακτικό. Οι λύκοι ουρλιάζουν για άλλη μια φορά, ζητώντας την επιστροφή των banshees, των werecoyote, των hellhounds, των kitsunes και κάθε άλλου shapeshifter. Όμως, μόνο ένας λυκάνθρωπος όπως ο Scott McCall (Tyler Posey), θα μπορεί να συγκεντρώσει νέους συμμάχους και να ενώσει ξανά έμπιστους φίλους για να επιτεθούν σε έναν από τους πιο ισχυρούς εχθρούς που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ.

Που θα παίξει το Teen Wolf: The Movie;

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Paramount και έτσι, πρόκειται να προβληθεί στο Paramount Plus. Μιας και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η υπηρεσία στη χώρα μας, δεν έχει γίνει γνωστό που ακριβώς θα παίξει όσον αφορά την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πολλές παραγωγές της Paramount παίζουν στο COSMOTE TV, οπότε είναι πιθανό να τη δείτε εκεί.

Το cast του Teen Wolf: The Movie αποτελείται και από τους Tyler Hoechlin, Holland Roden, Shelley Hennig, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Melissa Ponzio και Crystal Reed. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Reed επιστρέφει στο franchise και θα είναι ιδιαίτερα περίεργο να δούμε πως θα κάνει ντεμπούτο η χαρακτήρας της, μιας και όπως γνωρίζετε, η Allison «πέθανε» στην 3η σεζόν του σόου. Αν είστε fans της σειράς, ετοιμαστείτε για μία μεγάλη απουσία, καθώς ο Dylan O’ Brien επέλεξε να μη βρίσκεται στην ταινία.

Το Teen Wolf: The Movie θα παίξει στις 26 Ιανουαρίου. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το επίσημο trailer, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Δεκέμβριο.