Μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες τρόμου του 2022 έφτασε στο Disney+

Έπαιξε πρόσφατα στις ελληνικές αίθουσες και πλέον μπορείτε να την απολαύσετε σπίτι σας
12 Ιανουαρίου 2023 17:35
Μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες τρόμου του 2022 έφτασε στο Disney+

Το ελληνικό Disney Plus συνεχίζει να προσθέτει νέες ταινίες στον κατάλογό του και μόλις έγινε γνωστό ότι ο κατάλογος αυτός ανανεώθηκε με μία πολύ ιδιαίτερη και επιτυχημένη ταινία. Ο λόγος γίνεται για το The Menu (Το Μενού), το οποίο έπαιξε πρόσφατα στους κινηματογράφους και πλέον μπορείτε να το δείτε μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία.

Η ταινία τρόμου επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι που το υποδύεται η Anya Taylor-Joy και ο Nicholas Hoult, οι οποίοι ταξιδεύουν σε ένα νησί για να δειπνήσουν σε ένα εστιατόριο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το φιλμ έχει αυτή τη στιγμή 89% στο Rotten Tomatoes.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Disney+ λέει τα εξής:

Η Μάργκο και ο Ταίλερ, ένα νεαρό ζευγάρι, ταξιδεύουν σε ένα αριστοκρατικό, απομακρυσμένο, παράκτιο νησί για να δειπνήσουν σε ένα πολυτελές εστιατόριο, όπου ένας μυστηριώδης σεφ έχει ετοιμάσει ένα πλούσια, ακριβό μενού. Σύντομα όμως γίνεται σαφές ότι οι επιτηδευμένοι, κακομαθημένοι προσκαλεσμένοι του δείπνου, πρόκειται να αντιμετωπίσουν ορισμένες συγκλονιστικές εκπλήξεις. Ο καταναλωτισμός αποκτά ένα ξεκαρδιστικά τρομακτικό νόημα σε αυτήν την μαύρη κωμωδία…

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το The Menu πατώντας εδώ.

Την ταινία έχει γράψει ο Seth Reiss και ο Will Tracy, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ralph Fiennes, Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light και John Leguizamo.

Το The Menu (Το Μενού) είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Disney Plus. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer.