Ακούγεται ο Adam Driver για τους νέους Fantastic Four του MCU

Νέες φήμες βάζουν το όνομά του τον επικρατέστερο για το ρόλο του Reed Richards
12 Ιανουαρίου 2023 00:52
Ακούγεται ο Adam Driver για τους νέους Fantastic Four του MCU

Μάλλον μην περιμένετε να ξαναδείτε σύντομα -αν όχι καθόλου- τον John Krasinski ως Reed Richards των Fantastic Four, καθώς η Marvel Studios αναζητά τους ηθοποιούς του cast για τη νέα τους σύνθεση στο MCU

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ακούσει πολλά επικρατέστερα ονόματα όπως του Penn Badgley της σειράς "YOU" και του Austin Butler του "Elvis" αλλά τώρα ένας ακόμη ηθοποιός με οσκαρικές περγαμηνές έρχεται να προστεθεί στη λίστα. Ο insider της βιομηχανίας Jeff Sneider αποκάλυψε ότι ο Adam Driver είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να παίξει είτε τον Mr. Fantastic είτε τον...μεγάλο κακό τον Doctor Doom. 

Ο ίδιος δήλωσε ότι αυτές τις φήμες τις μεταφέρει από μια "μη δοκιμασμένη" πηγή αν και "κάτι έχει μυριστεί σωστά" ότι αυτός θα είναι στην ταινία. 

Τώρα, κι άλλο λάδι στη φωτιά για την είσοδο του ηθοποιού του "Kylo Ren" της sequel τριλογίας των Star Wars στο MCU, έρχεται να βάλει η Grace Randolph, που επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Το ίδιο κάνει και το The Direct με δικές του πηγές που αναφέρει ότι πράγματι, ο Driver είναι η Νο.1 επιλογή της Marvel Studios για να παίξει τον νέο Reed Richards

Τη σκηνοθεσία της ταινίας "Fantastic Four" ανέλαβε ο Matt Shakman, σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων της σειράς WandaVision του Disney Plus. Το σενάριο γράφουν οι Jeff Kaplan και Ian Springer, οι οποίοι προς το παρόν είναι ανερχόμενοι στο Χόλιγουντ και έχουν υπογράψει αρκετά επεισόδια της σειράς Cobra Kai του Netflix αλλά και την κωμωδία Disaster Wedding για την Warner Bros.

Οι τελευταίες πληροφορίες επίσης λένε ότι τα γυρίσματα μπορεί να ξεκινήσουν εντός του 2023, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Το Fantastic Four αναμένεται, μετά την πρόσφατη καθυστέρησή του, να βγει στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2025.