Πυρά Dave Bautista στον The Rock: “Θέλω απλά να γίνω ένας καλός ηθοποιός“

Ο 54χρονος σταρ της Marvel δεν έχει και σε μεγάλη εκτίμηση τον Dwayne Johnson
10 Ιανουαρίου 2023 18:56
Πυρά Dave Bautista στον The Rock: “Θέλω απλά να γίνω ένας καλός ηθοποιός“

O Dwayne "The Rock" Johnson ήταν ο παλαιστής του WWE που στις αρχές του 2000 άνοιξε το δρόμο για τα ταλέντα των John Cena και του Dave Bautista να μετακομίσουν στο Χόλιγουντ και την ηθοποιία. Και οι τρεις τους τα έχουν καταφέρει περίφημα στο Χόλιγουντ, με τον Cena να παίζει το ρόλο της καριέρας του στη σειρά "Peacemaker" της DC, τον Bautista να παίζει τον Drax στη Marvel και τέλος τον Dwayne Johnson να κόβει και να ράβει στο Χόλιγουντ, όντας ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του. 

όταν όμως ο Bautista άφησε τα ρινγκ του WWE για τα πλατό του Χόλιγουντ, δεν είχε σκοπό ποτέ να γίνει ο επόμενος "The Rock", όπως αποκαλύπτει στη νέα του συνέντευξη στο GQ. Mάλιστα, ο 54χρονος σταρ της Marvel, επειδή ετοιμάζεται να κάνει στροφή στη καριέρα του, διότι θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον Drax the Destroyer στο Guardians of the Galaxy 3, εκφράζεται πιο...χύμα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο GQ και στο σημείο που μιλάει για τους στόχους της καριέρας του, ρίχνει μάλιστα τα πυρά του στον Dwayne Johnson και τις υποκριτικές του ικανότητες, που μάλλον δεν τις έχει και σε μεγάλη εκτίμηση. 

Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ο επόμενος The Rock. Ήθελα απλώς να γίνω ένα πολύ καλός ηθοποιός. Ένας ηθοποιούς που να τον σέβονται. 

"Ειλικρινά, δε δίνω δεκάρα τσακιστή για το αν θα είμαι αστέρας ταινιών. Δεν ζω γκλαμουράτα. Μένω εδώ στην Τάμπα. Δε με νοιάζουν τα φώτα της δημοσιότητας, ούτε η φήμη. Απλώς θέλω να γίνω καλύτερος ηθοποιός. Θέλω να με σέβονται οι συνάδελφοί μου. Δεν χρειάζομαι επαίνους, πραγματικά δε τους χρειάζομαι ρε φίλε. Σημασία έχει η εμπειρία το να ξέρω ότι κατάφερα κάτι." 

Ανέφερε ότι σε ένα ημείο της καριέρας του στο WWE ένιωθε πως δεν έπαιρνε ίσες ευκαιρίες με τους συναδέλφους του: "Ο John Cena και εγώ κουβαλούσαμε τα σόου, ήμασταν πρώτα ονόματα στη μαρκίζα. Ήμουν το πρόσωπο του Smackdown και αυτός του Raw, αλλά αυτός έπαιζε σε ταινίες και τηλεοπτικά σποτ και περιοδικά του WWE και εγώ απλώς ήμουν το πρώτο όνομα στην αφίσα. Υπήρξε ένα σημείο που αυτός πήγαινε και γύριζε ταινίες και εγώ κουβαλούσα όλα τα σόου και τα PPVs. Είχα ένα αίσθημα ότι "εδώ δεν έχω ίσες ευκαιρίες". 

Πρόσφατα ο Bautista έπαιξε στο Glass Onion: Στα Μαχαίρια, το sequel του Knives Out σε σκηνοθεσία Rian Johnson, για λογαριασμό του Netflix. Εντός του 2023 θα τον δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας horror ταινίας του M. Night Shyamalan, "Knock at the Cabin", αλλά και στο Dune: Part 2, που θα έχει διευρυμένο ρόλο και θα αποτελέσει την τρίτη του συνολικά συνεργασία με τον Denis Villeneuve μετά το Blade Runner 2049

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023