Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Kang εναντίον Lang στο νέο trailer

Δείτε την αρχή μιας νέας δυναστείας στο MCU
10 Ιανουαρίου 2023 09:30
Ant-Man and the Wasp: Quantumania - Kang εναντίον Lang στο νέο trailer

Η Marvel Studios ανεβάζει στροφές καθώς απομένει ένας μήνας για την πρεμιέρα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania για αυτό και κυκλοφόρησε ένα νέο και γεμάτο ένταση trailer για την πρώτη ταινία του Phase 5 του MCU.

Η 3η ταινίας που ολοκληρώνει την τριλογία του Ant-Man με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο είναι και η μεγαλύτερη περιπέτεια του Scott Lang (Paul Rudd), ο οποίος γνωρίζει τον Kang (Jonathan Majors) που του υπόσχεται το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να έχει: να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο με την κόρη του Cassie Lang (Kathryn Newton). 

Οι γνώστες του lore της Marvel γνωρίζουν πως ο Kang δεν είναι κάποιος ευεργέτης αλλά ένας από τους μεγαλύτερους κακούς της, ο οποίος ετοιμάζει την άνοδο της δυναστείας του ως τον "διάδοχο" του Thanos στη θέση του "big bad" του MCU.

Δεν λέγεται τυχαία το Avengers 5 επίσημα ως "Avengers: The Kang Dynasty" και το μότο της ταινίας (Witness the Beginning of a New Dynasty - σ.σ. "Γίνετε μάρτυρες της αρχής μιας νέας δυναστείας") πλέον παραπέμπει στην μεγάλη αυτή crossover ταινία. Στο ίδιο trailer βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά τον M.O.D.O.K., τον οποίο υποδύεται ο Corey Stoll. 

Δείτε το νέο trailer του Ant-Man and the Wasp: Quantumania: 

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Peyton Reed μίλησε πρόσφατα στο EW, για το πώς το Ant-Man 3 συνδέεται με το Avengers: The Kang Dynasty, μιας και το σενάριο γράφει το ίδιο πρόσωπο, ο Jeff Loveness: "Νομίζω ότι έχει βαθύ αντίκτυπο στο MCU. Ο Jeff Loveness, ο οποίος έγραψε αυτή την ταινία, γράφει και το "The Kang Dynasty", οπότε έχει γίνει πολλή συζήτηση για τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή η εμφάνιση του Kang The Conqueror. Υπάρχουν μεγάλα σχέδια που ετοιμάζονται".

Δείτε τη νέα αφίσα του Ant-Man and the Wasp Quantumania: 

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang. 

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής: 

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των ταινιών και σειρών της Marvel για το Phase 5 θα το βρείτε εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου του 2023.