Doctor Strange 3: Μάθαμε μια πρώτη πληροφορία για την επιστροφή του Benedict Cumberbatch

Νέες φήμες γύρω από τα σχέδια της Marvel για το 2026
10 Ιανουαρίου 2023 00:56
Doctor Strange 3: Μάθαμε μια πρώτη πληροφορία για την επιστροφή του Benedict Cumberbatch

Νέες φήμες έρχονται στην επιφάνεια για το πότε αναμένεται να βγει στις αίθουσες το Doctor Strange 3, οι οποίες μάλιστα την τελευταία ώρα επιβεβαιώνουν διάφοροι insiders. 

Σύμφωνα με τον insider, Jason Kane, η Marvel Studios σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Doctor Strange 3 (ή όπως θα λέγεται η συνέχεια του Doctor Strange in the Multiverse of Madness) πριν την κυκλοφορία του Avengers: The Kang Dynasty, κάτι που σημαίνει ότι τοποθετείται για το 2026. Αναφέρει ότι αλλάζει αρκετά το πρόγραμμα κυκλοφοριών του 2025 για το MCU καθώς το Avengers 5 θα μεταφερθεί για το 2026

Οι πληροφορίες του εν λόγω insider λένε ότι το 2025 θα περιλαμβάνει το νέο Fantastic Four, το Armor Wars, το Spider-Man 4 και το Shang-Chi 2. Έτσι το 2026 θα περιλαμβάνει το Doctor Strange 3, το Kang Dynasty και το Eternals 2. Η Marvel επιθυμεί μάλιστα την επιστροφή του Scott Derrickson για τη σκηνοθεσία του sequel του Doctor Strange in the Multiverse of Madness. 

Να θυμίσουμε ότι αρχικά ο Derrickson θα σκηνοθετούσε το Doctor Strange 2, αλλά η δουλειά πήγε τελικά στον Sam Raimi εξαιτίας δημιουργικών διαφορών που είχε με τη Marvel Studios. 

Τα εν λόγω tweets επιβεβαίωσαν κι άλλοι έγκριτοι insiders, όπως το BigScreenLeaks και ο Charles Murphy, οι οποίοι ανέφεραν ότι μόλις πριν λίγη ώρα άκουσαν και αυτοί τις ίδιες πληροφορίες. Ωστόσο δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν εάν ο Derrickson πρόκειται να επιστρέψει. Όλα αυτά φυσικά αποτελούν φήμες μέχρι να επιβεβαιωθούν κι από άλλες πηγές για αυτό λάβετε τα με επιφύλαξη. 

Για την ιστορία, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness αποτελεί την 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του Phase 4 του MCU με εισπράξεις που ξεπέρασαν τα $955 εκατομμύρια παγκοσμίως, την ώρα που το Spider-Man: No Way Home θα παραμένει ακλόνητο στα $1.91 δις εισπράξεις.

Το φινάλε του Doctor Strange 2 πάντως άφησε ένα ξεκάθαρο tease πως "Ο Dr. Strange θα επιστρέψει" καθώς στην post-credits σκηνή της ταινίας συνάντησε την Clea της Charlize Theron (κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της στο MCU), η οποία τον προσκάλεσε σε μια νέα περιπέτεια.  

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Kevin Feige για το Avengers 6 είναι να φέρει τους πάντες στη μεγάλη οθόνη για το πιο επικό superhero crossover που έγινε ποτέ

Θέλετε να ξέρετε τι σας περιμένει στο MCU μέσα στην επόμενη τετραετία; Δείτε τη λίστα με όλες τις ταινίες της Marvel που θα έρθουν μέχρι το 2026 πατώντας εδώ

Το Avengers: The Kang Dynasty θα βγει στις αίθουσες στις 2 Μαΐου του 2025. Μετά και την πρόσφατη καθυστέρησή του το Avengers: Secret Wars αναμένεται να βγει τη 1η Μαΐου του 2026.