M3GAN: Γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία τρόμου

Πολλά εκατομμύρια σε έσοδα με το καλημέρα
09 Ιανουαρίου 2023 10:15
M3GAN: Γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία τρόμου

Το M3GAN είναι από τις πρώτες ταινίες τρόμου της χρονιάς που καταφθάνει στους κινηματογράφους και όπως μαθαίνουμε τώρα, ο κόσμος “ψήθηκε” να πάει σινεμά για να το παρακολουθήσει. 

Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει το Collider, η ταινία είχε ένα πολύ καλό άνοιγμα στο Box Office. Πιο συγκεκριμένα, το M3GAN κατάφερε να βγάλει σε έσοδα 30,2 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική, καθώς και 14,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει, ότι μέσα στο πρώτο της σαββατοκύριακο, η ταινία σημείωσε έσοδα της τάξεως των 45 εκατομμυρίων. 

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το φιλμ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το Avatar: The Way of Water, αλλά βρισκόταν στη 2η θέση στην Αμερική πάνω από το Puss in Boots: The Last Wish, το οποίο βρισκόταν στην 3η θέση. 

Η περίληψη του M3GAN: 

Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι. Είναι μέλος της οικογένειας. Ένας από τους πιο ευρηματικούς δημιουργούς στο σινεμά του τρόμου, ο Τζέιμς Γουάν, ο σκηνοθέτης πίσω από τις σειρές ταινιών «Saw», «Insidious» και «Conjuring», και η Blumhouse, η εταιρεία παραγωγής των ταινιών «Halloween», «Νεκρό Τηλέφωνο» και «Ο Αόρατος Άνθρωπος»- παρουσιάζουν μια νέα ταινία τρόμου. 

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται. 

Στο φιλμ θα δείτε επίσης και τους Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, extended edition) και Stephane Garneau-Monten (Straight Forward). 

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gerard Johnstone (Housebound), ενώ το σενάριο έγραψε η Akela Cooper γνωστή από τη δουλειά της στο Malignant. 

Το M3GAN παίζει σε όλους τους κινηματογράφους από την προηγούμενη Πέμπτη. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.