Πάνω από 10 τηλεοπτικές σειρές και ταινίες ετοιμάζει το PlayStation!

Νέες δηλώσεις για τα μελλοντικά της σχέδια
07 Ιανουαρίου 2023 18:49
Πάνω από 10 τηλεοπτικές σειρές και ταινίες ετοιμάζει το PlayStation!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τεχνολογίας CES 2023, η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα από την κινηματογραφική μεταφορά της θρυλικής σειράς racing παιχνιδιών της Gran Turismo. Παράλληλα όμως, στο πλαίσιο αυτό μάθαμε και μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μαζί με τη δημοσίευση των πρώτων πλάνων, ο Asad Qizilbash, επικεφαλής της PlayStation Productions, που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ταινιών και σειρών που βασίζονται σε franchises του PlayStation, αποκάλυψε πως οι fans έχουν πολλά να περιμένουν στο μέλλον. Συγκεκριμένα, η εταιρία ετοιμάζει τουλάχιστον δέκα ακόμη παραγωγές που βασίζονται σε IPs του PlayStation, με τον Asad να τονίζει:

Μεταξύ των διαφόρων ομάδων ανάπτυξης ταινιών και σειρών μας έχουμε στα σκαριά πάνω από 10 διαφορετικά projects.

Οι τηλεοπτικές σειρές και οι ταινίες που ετοιμάζει το PlayStation:

Πέρα από την ταινία του ιστορικού racing franchise Gran Turismo, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι David Harbour και Orlando Bloom, καθώς και την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us που αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της εντός του Ιανουαρίου, η Sony έχει ανακοινώσει ήδη και διάφορα άλλα projects που μπορούμε να περιμένουμε.

Αναλυτικότερα, στα σκαριά βρίσκεται μια τηλεοπτική σειρά για το Horizon Zero Dawn που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Παράλληλα, οι συνδρομητές του Amazon Prime Video θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά God of War, ενώ σειρά θα γίνει και το Twisted Metal, τα γυρίσματα για την πρώτη σεζόν του οποίου έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Τέλος, το PlayStation έχει ανακοινώσει και διάφορες ταινίες και έτσι θα φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Ghost of Tsushima, Days Gone, Jak and Daxter και άλλα γνωστά IPs της.

Tags: