Πρώτα πλάνα από την ταινία Gran Turismo του PlayStation!

Απευθείας από τη CES 2023
05 Ιανουαρίου 2023 10:24
Πρώτα πλάνα από την ταινία Gran Turismo του PlayStation!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της για την έκθεση τεχνολογίας CES 2023, η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα πρώτα πλάνα από την επερχόμενη ταινία Gran Turismo.

Συγκεκριμένα, το Sneak Peek βίντεο συνολικής διάρκειας ενός λεπτού περιλαμβάνει τόσο υλικό από την ταινία όσο και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές που μιλάνε για το όλο εγχείρημα της προσαρμογής του θρυλικού racing franchise του PlayStation. Όπως φαίνεται και όπως επισημαίνει και ο Orlando Bloom, η ταινία είναι μια μεγάλη παραγωγή με έντονη δράση που προορίζεται για τις κινηματογραφικές αίθουσες. Φυσικά, δε λείπει και το συναίσθημα και το δράμα, ενώ τα πράγματα εκτός των αγώνων θα περιπλέκει ένα «love story».

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Ποιοι θα παίξουν στην ταινία Gran Turismo:

Στο Gran Turismo θα πρωταγωνιστεί ο Archie Madekwe, έχοντας στο πλευρό του τον David Harbour του Stranger Things και τον Orlando Bloom των The Lord of the Rings. Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Darren Barnett, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski, Thomas Kretschman και άλλοι.

Η κινηματογραφική μεταφορά είναι σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, γνωστού για τα "District 9" και "Elysium", σε σενάριο των Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard). Παραγωγός στην ταινία είναι και ο δημιουργός των Gran Turismo και επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi.

Το σενάριο της ταινίας Gran Turismo:

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία Gran Turismo θα είναι η «απόλυτη αφήγηση» μιας ευχής που έγινε πραγματικότητα, όταν ένας έφηβος παίκτης του Gran Turismo που χάρη στις δεξιότητές του στο παιχνίδι κέρδισε μια σειρά από διαγωνισμούς της Nissan, καταφέρνει στη συνέχεια να γίνει και πραγματικός επαγγελματίας οδηγός αγώνων.


Για την ιστορία, το PlayStation ετοιμάζει ολοένα και περισσότερα projects για την τηλεόραση και τους κινηματογράφους, μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που γνώρισε το Uncharted. Μέχρι τώρα ξέρουμε πως έρχονται σειρές βασισμένες στα Horizon, God of War και Twisted Metal, καθώς και ταινίες βασισμένες στα Gran Turismo και Ghost of Tsushima. Παράλληλα, σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα και η σειρά The Last of Us του HBO.

Η ταινία Gran Turismo, σύμφωνα με το πλάνο της Sony, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου 2023.