Jeremy Renner: Όλη η Marvel στο πλευρό του τραυματισμένου “Avenger“

Chris Evans, Chris Pratt, Hemsworth και πολλοί ακόμα έστειλαν ευχές για ταχεία ανάρρωση
05 Ιανουαρίου 2023 00:50
Jeremy Renner: Όλη η Marvel στο πλευρό του τραυματισμένου “Avenger“

Κύμα συμπαράστασης δέχθηκε ο Jeremy Renner αφότου ανήρτησε την πρώτη του φωτογραφία μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του πριν από μερικές ημέρες. Αρκετοί αστέρες της Marvel και οι συμπρωταγωνιστές του από το MCU έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και "ταχείας ανάρρωσης". 

Εκτός του Mark Ruffalo (Hulk), ήρθαν να σταθούν κι άλλοι Avengers στο πλευρό του όπως ο Chris Pratt (Peter Quill/Star Lord των Guardians of the Galaxy), ο Chris Hemsworth (Thor), ο Chris Evans (Captain America), η Cobbie Smulders (Mariah Hill), ο Paul Bettany (Vision), ακόμη και ο Josh Brolin, που υποδύθηκε τον Thanos στο MCU. 

Επίσης, ευχές έστειλε ο Taika Waititi, σκηνοθέτης των Thor: Ragnarok και Thor: Love and Thunder, αλλά και οι αδερφοί Joe και Anthony Russo, με τους οποίους συνεργάστηκε στα Captain America: Civil War και Avengers: Endgame, τον σχολίασαν λέγοντας "στέλνουμε την αγάπη μας, αδερφέ μου και ευχές για ταχεία ανάρρωση". 

Δείτε μερικά από τα σχόλια που άφησαν οι αστέρες της Marvel: 

Άλλοι γνωστοί αστέρες, ηθοποιοί και σκηνοθέτες που σχολίασαν και του ευχήθηκαν ανάρρωση μέσα από διάφορα emoji ήταν οι Alaqua Cox, James Gunn, Orlando Bloom, Vanessa Hudgens, Penelope Cruz, Heidi Klum, Tony Dalton, Kate Beckinsale, G Eazy, Jimmy Fallon και Kate Hudson

Στην πρώτη του δημοσίευση ο Ρενέρ έγραψε: "Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια αυτή τη στιγμή για να γράψω. Ωστόσο, στέλνω αγάπη σε όλους σας."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Διαβάστε περισσότερα για το πώς συνέβη το ατύχημα του 51χρονου Renner πατώντας εδώ.

Τα τραύματά του είναι τόσο εκτεταμένα που οι εκτιμήσεις των γιατρών, βάσει των όσων μεταφέρουν μέσα του εξωτερικού, λένε ότι θα χρειαστεί κι άλλη επέμβαση στο μέλλον. Άτομα που μίλησαν στο ExtraTV κάνουν λόγο πως "ζει από θαύμα" και πως "θα είναι πολύ μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσής του". 

Λίγα λόγια για τον Jeremy Renner 

Ο ηθοποιός είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στην ταινία της Κάθριν Μπίγκελοου, "The Hurt Locker" που του χάρισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, καθώς και για τις ταινίες Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol, 2011), "Η Κληρονομιά του Μπορν" (The Bourne Legacy, 2012). "Οδηγός Διαπλοκής" (American Hustle) και "Wind River" του Taylor Sheridan.

Κατά τη δεκαετία του 2000, ο ηθοποιός συμμετείχε τόσο σε ανεξάρτητες παραγωγές όπως οι ταινίες, Dahmer (2002) και Neo Ned (2005), όσο και σε υπερπαραγωγές όπως οι ταινίες S.W.A.T.: Επίλεκτη Ομάδα Κρούσης (S.W.A.T., 2003), Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, 2007) και 28 Εβδομάδες Μετά (28 Weeks Later, 2007).

Το 2010 έλαβε τη δεύτερη του υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ, αυτή τη φορά για Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου, για τη συμμετοχή του στην ταινία "The Town", σε σκηνοθεσία Ben Affleck. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη σειρά "Hawkeye" του Disney+ υποδυόμενος το ρόλο του Clint Barton από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τον οποίο είχε παίξει στα "Thor", "Avengers", "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War", "Avengers: Endgame" και "Black Widow".

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά δια χειρός Taylor Sheridan, το "Mayor of Kingstown" του Paramount Plus που στις 15 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν της.