EVIL DEAD RISE: Το απόλυτο κακό ξυπνάει ξανά στο πρώτο trailer

Μια από τις πιο αναμενόμενες horror ταινίες του 2023 αποκαλύπτεται
04 Ιανουαρίου 2023 20:35
EVIL DEAD RISE: Το απόλυτο κακό ξυπνάει ξανά στο πρώτο trailer

H Warner Bros. Pictures και η New Line Cinema έδωσαν στην κυκλοφορία το πρώτο trailer του Evil Dead Rise, με την επιστροφή του απόλυτου κακού να γίνεται με τον πιο μακάβριο τρόπο! Το πρώτο trailer δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία αφού αποκαλύπτει πλήρως τις προθέσεις των δημιουργών και οραματιστών για το πως είναι μια μοντέρνα και φρεσκαρισμένη εκδοχή του Evil Dead. 

Το Νεκρονόμικον επιστρέφει, οι δαίμονες ζητούν σάρκα και αίμα και στη μέση δύο αδερφές που θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωπες με τις σατανικές ορέξεις τους. Πάρτε μια πρώτη δυνατή γεύση από το Evil Dead Rise παρακάτω σε δύο εκδόσεις: Red Band (με ακατάλληλες σκηνές) και "Green Band" (η πιο ήπια βερσιόν).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lee Cronin του The Hole in the Ground, ενώ στην παραγωγή του φιλμ βρίσκεται ο Sam Raimi. 

Δείτε το επίσημο Red band trailer του EVIL DEAD RISE

Αυτή είναι η σύνοψη του Evil Dead Rise:

Στην 5η ταινία του Evil Dead, η Beth επισκέπτεται τη μεγαλύτερη αδερφή της Ellie, η οποία μεγαλώνει μόνη της τρία παιδιά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Η επανένωσή τους διακόπτεται μυστηριωδώς, καθώς ανακαλύπτουν ένα βιβλίο που «γεννά» δαίμονες και θα έρθουν αντιμέτωπες με μία εφιαλτική εκδοχή της μητρότητας.

Πρωταγωνιστούν οι Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The End), Nell Fisher (Splendid Isolation), Alyssa Sutherland και Lily Sullivan

Το πρώτο Evil Dead κυκλοφόρησε το 1981 και ύστερα από 40 χρόνια από τότε που χάρισε τον απόλυτο τρόμο στο κοινό, με την τριλογία του δημιουργού, Sam Raimi, επιδιώκει να επιστρέψει δριμύτερο και ανανεωμένο στις αίθουσες. Ανανεωμένο καθώς ο Ash του Bruce Campbell δεν επιστρέφει σε αυτή την 5η ταινία του Evil Dead franchise. 

Το Evil Dead Rise θα παίξει στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου 2023.