Lord of the Rings: Γνωστός παρουσιαστής θα έπαιζε τον Samwee Gamgee

Φαντάζεστε έναν κόσμο χωρίς τον Sean Astin στον εμβληματικό ρόλο;
03 Ιανουαρίου 2023 19:11
Lord of the Rings: Γνωστός παρουσιαστής θα έπαιζε τον Samwee Gamgee

Μπορείτε να φανταστείτε μια τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών χωρίς τα πρόσωπα που τους υποδύθηκαν; Γίνεται να φανταστείτε κάποιον άλλον εκτός του Sean Astin στο ρόλο του Samwee Gamgee; Η απάντηση είναι πιθανότατα "όχι" αν και κάποια στιγμή ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής παραλίγο να έπαιζε τον ρόλο του ξανθού χόμπιτ. 

Ο λόγος για τον παρουσιαστή James Corden (Τζέιμς Κόρντεν) του "Late Show", ο οποίος έκανε την αποκάλυψη στο Happy Sad Confused podcast. O Corden αποκάλυψε ότι πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του Σαμ στο Lord of the Rings, μιας και "όλο το Λονδίνο τότε είχε πάει στα castings" της ταινίας, όπως λέει στο βίντεο. 

Βέβαια δεν πήγε και πολύ καλά η οντισιόν του, όπως είπε ο ίδιος: "Κάθε κάτοικος του Λονδίνου είχε περάσει από οντισιόν για το Lord of the Rings. Όλοι μα όλοι. Εγώ είχα πάει σε ακρόαση για τον Samwise. Ναι πήγα και το έκανα! Την προφορά και τα πάντα! "Κύριε Φρόντο!'. Δύο άλλοι φίλοι μου πήγανε και μας κάλεσαν την επόμενη μέρα. Μετά μας κάλεσαν και την μεθεπόμενη μέρα και μετά κανένας δεν έλαβε καμία κλήση." 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Horowitz (@joshuahorowitz)

 

Μέσα στα χρόνια όπου η τριλογία ταινιών του Peter Jackson έγινε μια από τις εμπορικότερες όλων των εποχών και έγραφε τη δική της κινηματογραφική ιστορία, μαθεύτηκαν κι άλλοι επικρετέστεροι ηθοποιοί για τους ρόλους. Όπως για παράδειγμα για τον ρόλο του Gandalf που εκτός από τον Ian McKellan (Ίαν Μακέλεν) ανάμεσα στους επικρατέστερους ήταν οι Christopher Plummer, Sean Connery, και Patrick Stewart

Να θυμίσουμε ότι η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών της Amazon, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα επιστρέψει στις οθόνες μας για τη 2η σεζόν της εντός του 2024 -στην καλύτερη περίπτωση. Επίσης αναπτύσσεται μια anime ταινία, το 'The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim που θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2024.