Glass Onion: Το cast της ταινίας προσπαθεί να μιμηθεί την προφορά του Daniel Craig (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά είναι κάπως δύσκολο
31 Δεκεμβρίου 2022 13:35
Glass Onion: Το cast της ταινίας προσπαθεί να μιμηθεί την προφορά του Daniel Craig (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix συνεχίζει να προωθεί το Glass Onion: A Knives Out Mystery και μετά την πρεμιέρα του και μόλις ανέβασε ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο στο επίσημο κανάλι “Still Watching Netflix”.

Σε αυτό το βίντεο, πολλοί πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Rian Johnson βλέπουν σκηνές από την ταινία και προσπαθούν να μιμηθούν τη φωνή του Daniel Craig ως Benoit Blanc. Η ιδιαίτερη και εμβληματική-θεατρική φωνή του Craig είναι από τα highlights στα δύο Knives Out φιλμ και αρκετά δύσκολη για να την μιμηθεί κάποιος.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω, το οποίο ξεκινάει με τις Jessica Henwick και Madelyn Cline. Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι προσπαθούν να μιμηθούν κάποιες προτάσεις που λέει ο Craig στην 2η ταινία.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Glass Onion πατώντας εδώ.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith.

Knives Out 2: Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή του “Glass Onion“ στις Σπέτσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του franchise και εκτός από το Glass Onion που είδατε ήδη, θα πρέπει να περιμένετε ακόμη μία ταινία. Το mega-deal ήταν ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.