Βίντεο: Η στιγμή που η Kate Winslet νομίζει ότι πέθανε στα γυρίσματα του Avatar 2

Κάνει το γύρο των social media η αντίδρασή της αφού έμεινε κάτω από το νερό για 7 λεπτά
30 Δεκεμβρίου 2022 16:22
Βίντεο: Η στιγμή που η Kate Winslet νομίζει ότι πέθανε στα γυρίσματα του Avatar 2

Με την πορεία του Avatar 2 στις αίθουσες να έχει αποκτήσει τη φόρα της για τα καλά και να σπάει απανωτά τα εισπρακτικά ρεκόρ, ήρθε στην επιφάνεια ένα σπάνιο βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας. 

Σε αυτό, φαίνεται η αντίδραση της Kate Winslet, που παίζει την Ronal στο Avatar: The Way of Water, αμέσως μετά την προσπάθειά της να κρατήσει την αναπνοή της για πάνω από 7 λεπτά (συγκεκριμένα 7:15 λεπτά). Σε συνέντευξή της στο TotalFilm είχε δηλώσει πως νόμιζε ότι πέθανε εκείνη τη στιγμή και στο βίντεο ακούγεται να λέει την ατάκα "Είμαι νεκρή; Είμαι νεκρή;" με τον εκπαιδευτή κατάδυσης να τη διαβεβαιώνει για το αντίθετο. 

Έχω το βίντεο με μένα να αναδύομαι από το νερό και να λέω 'Είμαι νεκρή; Πέθανα;' Και μετά να τους λέω 'Πόσο χρόνο έκανα;' Αμέσως ήθελα να μάθω των χρόνο μου και δεν το πίστευα...Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι να λέω ήταν 'πρέπει να τηλεφωνήσουμε το πλατό'. Ήθελα να το μάθει αμέσως ο James Cameron. 

Για την ιστορία, η Γουίνσλετ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Τομ Κρουζ, ο οποίος για τις ανάγκες του Mission Impossible: Rogue Nation το 2015 είχε κρατήσει την αναπνοή του για 6 λεπτά. Η αντίδρασή της αμέσως αφού βγαίνει από το νερό και συνειδητοποιεί το κατόρθωμά της έγινε viral ξανά τις τελευταίες ημέρες στα YouTube Shorts και το TikTok. 

Δείτε το viral βίντεο από τα γυρίσματα του Avatar 2: 

Το Avatar: The Way of Water συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του έχοντας ξεπεράσει το $1.1 δισεκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως στο box office, με τις εκτιμήσεις να λένε ότι μπορεί να φτάσει έως και τα $1.9 δις συνολικά. 

Γνωρίζουμε ότι τα σχέδια των sequels περιλαμβάνουν τα Avatar 3, 4 και 5, μόνο που το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Τζέιμς Κάμερον για τον κόσμο της Pandora έχει βλέψεις να επεκταθεί και πέραν του 5ου κεφαλαίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στο σχέδιο του για τα Avatar 6 και 7

Κάποια στιγμή το Avatar: The Way of Water ήταν τόσο μεγάλη ταινία που κομμάτια της κόπηκαν και διαμόρφωσαν το Avatar 3, όπως αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι της ταινίας. Μέσα στον χαμό για το sequel του James Cameron, μια ηθοποιός του cast δεν ήξερε καν πως η ταινία κυκλοφόρησε, μιας και είχε γυρίσει τις σκηνές της πριν από 4 χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει ξεχάσει την ύπαρξή της. Μάθαμε επίσης την εξωφρενική διάρκεια που έχει το πρώτο cut του Avatar 3, το οποίο παρέδωσε πρόσφατα ο Cameron. 

Προσηλωμένος στο franchise του Avatar είναι ο Τζέιμς Κάμερον, καθώς πρόσφατα παρέδωσε και το σενάριο του Avatar 4, για το οποίο οι ιθύνοντες της Disney έμειναν άναυδοι με το αποτέλεσμα. Έγινε γνωστό επίσης πως στο Avatar 5 θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού αφού η ιστορία θα μεταφερθεί από την Pandora στη Γη.

Avatar: The Way of Water - Βασικές πληροφορίες

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς έφτασε τα $460 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών

Τις εντυπώσεις μας από το Avatar: The Way of Water, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.