Saw 10: Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Υπομονή τώρα μέχρι τον Οκτώβριο
30 Δεκεμβρίου 2022 13:07
Saw 10: Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα του Saw 10 (Σε Βλέπω 10) είχαν ξεκινήσει πριν από μερικές εβδομάδες και όπως μάθαμε τώρα, η επερχόμενη ταινία του franchise είναι έτοιμη να μπει για μοντάζ.

Και αυτό γιατί όπως μεταφέρει ο Josh Stolberg, ο οποίος έχει δουλέψει σε τρία συνολικά φιλμ του franchise, τα γυρίσματα του Saw 10 έχουν ολοκληρωθεί. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε από τον ίδιο τον σεναριογράφο μέσα από το Twitter και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θα δώσει κάτι ιδιαίτερο στους fans.

Πιο συγκεκριμένα, θα κάνει διαγωνισμό για μια ρέπλικα ενός «όπλου» που είναι υπογεγραμμένη από τον Tobin Bell.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο John Kramer aka Jigsaw θα βρίσκεται κανονικά στο «Σε Βλέπω 10».

Για όσους δε γνωρίζουν ο Jigsaw είναι η καρδιά των "Σε Βλέπω", καθώς είναι ο serial killer πίσω από τις δημιουργικές παγίδες που πέφτουν τα θύματά του. Σύμφωνα με την πλοκή ήταν ένα πρώην πολιτικός μηχανικός που ξεπέρασε τον καρκίνο και έκτοτε επέλεξε να τεστάρει τη θέληση των άλλων για ζωή μέσω μιας σειράς αρρωστημένων και θανατηφόρων παιχνιδιών, ως ένα τρόπο για να διαβεβαιώσει της δικής του θέλησης.

Ο Kevin Greuter θα σκηνοθετήσει το 10o φιλμ των Saw, όντας ένας βετεράνος του franchise καθώς σκηνοθέτησε τα Saw VI και Saw: The Final Chapter, ενώ είχε μοντάρει όλα τα Saw από το πρώτο μέχρι το Saw V, αλλά και το πρόσφατο "Jigsaw".

Επίσης, ξέρουμε ότι στο Saw 10 θα παίξουν και οι Synnøve Macody Lund (Ragnarok), Steven Brand (The Sandman) και Michael Beach (Dahmer). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Lionsgate και Twisted Pictures.

Το SAW X αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου του 2023.

Tags: