Knives Out 2: Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή του “Glass Onion“ στις Σπέτσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταινία που συνεχίζει να είναι στην κορυφή του ελληνικού Netflix
29 Δεκεμβρίου 2022 22:15
Knives Out 2: Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή του “Glass Onion“ στις Σπέτσες (ΒΙΝΤΕΟ)

To "Glass Onion: Στα Μαχαίρια" παραμένει ακόμη στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού στο Netflix, τιμώντας δεόντως την ταινία που γυρίστηκε σχεδόν ολόκληρη στα ηλιόλουστα μέρη μας.

Μέσα από ένα βίντεο του Vanity Fair, ο σκηνοθέτης της ταινίας Rian Johnson αναλύει πώς έστησαν την εμβληματική σκηνή της άφιξης των πρωταγωνιστών στις Σπέτσες, η οποία ήταν μάλιστα και η πρώτη που γύρισε η παραγωγή.

Ο Johnson αναλύει καρέ προς καρέ πώς έστησαν τις κάμερες, τα κάδρα, τη φωτογραφία και πώς κάθετί είχε ιδιαίτερο συμβολισμό, όπως για παράδειγμα, τα κοστούμια των πρωταγωνιστών. Αποκαλύπτει ότι πάντοτε ήθελε να κάνει μια ταινία με φόντο ένα ελληνικό νησί και εξήγησε τις δυσκολίες που συνάντησαν τότε, καθώς τα γυρίσματα έγιναν εν μέσω κορωνοϊού και αφόρητου καύσωνα. 

Δείτε το βίντεο με τον Rian Johnson παρακάτω: 

Βασικές πληροφορίες για το Knives Out 2

Η σύνοψη της ταινίας: Ο παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ πηγαίνει στην Ελλάδα για να ξεσκεπάσει ένα μυστήριο που αφορά έναν δισεκατομμυριούχο και την ετερόκλητη ομάδα φίλων του. 

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Θα συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith αλλά σε άγνωστους μέχρι στιγμή ρόλους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο επερχόμενων ταινιών του Knives Out franchise (Το Glass Onion και το Knives Out 3) σε ένα mega-deal ύψους $450 εκατομμυρίων.

Τις εντυπώσεις μας από το Glass Onion: A Knives Out Mystery, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το "Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2" είναι διαθέσιμο στο Netflix.