Θα είναι ο Leonardo DiCaprio στο Avatar 3; Η Kate Winslet απαντά

Μπορεί να γίνει το απόλυτο reunion του “Τιτανικού“ στο σύμπαν της Pandora;
28 Δεκεμβρίου 2022 23:16
Θα είναι ο Leonardo DiCaprio στο Avatar 3; Η Kate Winslet απαντά

Leonardo DiCaprio, Kate Winslet και James Cameron είναι η τριπλέτα που μας χάρισε τον "Τιτανικό", την 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών. Δεκαετίες μετά ο Κάμερον και η Γουίνσλετ ξανασυνεργάζονται για το Avatar: The Way of Water, τη συνέχεια της πιο επιτυχημένης εμπορικά ταινίας όλων των εποχών του Avatar.

Μπορεί όμως το κεντρικό τρίο του "Τιτανικού" να κάνει reunion για χάρη του Avatar 3; Σε αυτή την ερώτηση απάντηση η Κέιτ Γουίνσλετ, όταν το IMDb την ρώτησε σε πρόσφατη συνέντευξη εάν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα επερχόμενα sequels του Avatar. 

Ο Cameron απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγοντας πως το casting για το Avatar 4 και Avatar 5 δεν έχει ξεκινήσει -παρόλο που το Avatar 3 είναι πρακτικά έτοιμο. Η Γουίνσλετ όμως απάντησε με σιγουριά καθώς τη συνδέει και μια στενή φιλία ετών με τον ΝτιΚάπριο: 

Όχι γιατί σίγουρα δεν είναι του γούστου του Leo. Όχι, είναι πιο προσγειωμένος τύπος. 

Το Avatar: The Way of Water μετράει πάνω από $1.025 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο box office μέσα σε χρόνο-ρεκόρ και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο θα του εξασφαλίσει και τη συνέχεια μέχρι το Avatar 5. 

Μέσα στον χαμό για το sequel του James Cameron, μια ηθοποιός του cast δεν ήξερε καν πως η ταινία κυκλοφόρησε, μιας και είχε γυρίσει τις σκηνές της πριν από 4 χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει ξεχάσει την ύπαρξή της. 

Μάθαμε επίσης την εξωφρενική διάρκεια που έχει το πρώτο cut του Avatar 3, το οποίο παρέδωσε πρόσφατα ο Cameron. 

Προσηλωμένος στο franchise του Avatar είναι ο Τζέιμς Κάμερον, καθώς πρόσφατα παρέδωσε και το σενάριο του Avatar 4, για το οποίο οι ιθύνοντες της Disney έμειναν άναυδοι με το αποτέλεσμα. 

Έγινε γνωστό επίσης πως στο Avatar 5 θα γίνει μια ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού αφού η ιστορία θα μεταφερθεί από την Pandora στη Γη.

Φυσικά, για να φτάσει η οικογένεια των Sully στη Γη, θα πρέπει η δεύτερη ταινία να πάει καλά στο box office, αφού όπως σας είχαμε ενημερώσει χρειάζεται ένα τεράστιο ποσό για να μην "μπει μέσα".

Avatar: The Way of Water - Βασικές πληροφορίες

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς έφτασε τα $460 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών

Τις εντυπώσεις μας από το Avatar: The Way of Water, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής: 

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν. 

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.

Το Avatar: The Way of Water προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.