M3GAN: Αυτή η κούκλα-δολοφόνος θα στοιχειώσει σύντομα τις αίθουσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα φτάσει τον Ιανουάριο και στην Ελλάδα
28 Δεκεμβρίου 2022 11:10
M3GAN: Αυτή η κούκλα-δολοφόνος θα στοιχειώσει σύντομα τις αίθουσες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το νέο trailer από το M3GAN, το οποίο είναι ένα από τα πρώτα horror φιλμ του 2023 και θέλει να σας διηγηθεί την φρικιαστική ιστορία μιας κούκλας που είναι ένα «θαύμα» της τεχνητής νοημοσύνης.

Το νέο featurette βίντεο δίνει μια νέα ματιά στην κούκλα-δολοφόνο και πώς οι δημιουργοί την «έφεραν στη ζωή», καθώς και πως την ζωντάνεψαν για τη μεγάλη οθόνη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παραγωγός εδώ είναι ο James Wan, γνωστός από τις τρομακτικές ταινίες The Conjuring και Malignant.

Η επίσημη περίληψη του M3GAN:

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται.

Όταν η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι (την υποδύεται η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»), αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Τζέμα αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα – μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Στο φιλμ θα δείτε επίσης και τους Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, extended edition) και Stephane Garneau-Monten (Straight Forward).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gerard Johnstone (Housebound), ενώ το σενάριο έγραψε η Akela Cooper γνωστή από τη δουλειά της στο Malignant.

Το M3GAN αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Ιανουαρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.