Glass Onion: Ο δημιουργός έχει νευριάσει με κάτι που έγινε

Και φταίει ο τίτλος της ταινίας γι’ αυτό
28 Δεκεμβρίου 2022 09:12
Glass Onion: Ο δημιουργός έχει νευριάσει με κάτι που έγινε

Ο Rian Johnson, ο δημιουργός του Knives Out, αλλά και του Glass Onion: A Knives Out Mystery έχει νευριάσει με ένα συγκεκριμένο πράγμα και το είπε δημόσια μέσα από μία νέα συνέντευξή του. Η ταινία με τον εμβληματικό ντεντέκτιβ, Benoit Blanc, τον οποίο υποδύεται ο Daniel Craig έφτασε πρόσφατα στο Netflix και τα πηγαίνει περίφημα, μιας και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts.

Ωστόσο, ένα πράγμα τσάντισε εντελώς τον Johnson και αυτό έχει να κάνει με τον τίτλο της νέας του ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rian Johnson έδωσε μία συνέντευξη στο The Atlantic και δήλωσε ότι νεύριασε με τον τίτλο, καθώς δεν ήθελε να έχει τον υπότιτλο “A Knives Out Mystery”.

Προσπάθησα σκληρά για να είναι κάτι αυτόνομο. Ειλικρινά, είμαι τσαντισμένος που έχουμε στον τίτλο το “A Knives Out Mystery”. Ήθελα απλώς να ονομάζεται Glass Onion. Το καταλαβαίνω και ήθελα όσοι αγάπησαν την πρώτη ταινία να γνωρίζουν ότι αυτή είναι η επόμενη στη σειρά. Για εμένα, είναι σαν ένα νέο μυθιστόρημα που κατεβάζω από το ράφι κάθε φορά.

Φαίνεται ότι ο δημιουργός νεύριασε για τον υπότιτλο του Glass Onion μιας και δεν είναι ακριβώς sequel, αφού εκτός από τον Daniel Craig που είναι ο πρωταγωνιστής διάλεξε ένα εντελώς νέο cast, νέα τοποθεσία και μία ολοκαίνουργια ιστορία να διηγηθεί.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Glass Onion πατώντας εδώ.

Το απίθανο και υπέρλαμπρο cast απαρτίζουν οι εξής: Daniel Craig ως Benoit Blanc, Kathryn Hahn ως Claire Debella μια υποψήφια γερουσιαστής και κυβερνήτης, ο Dave Bautista ως ο σταρ του YouTube Duke Cody, η Janelle Monae ως Cassandra Brand, μια επιχειρηματίας στο χώρο της τεχνολογίας, η Jessica Henwick ως Peg, ο Leslie Odom Jr. ως Lionel Toussaint επιστήμονας στο πλευρό του Miles, η Kate Hudson ως την σχεδιάστρια μόδας Birdie Jay, και η Madelyn Cline ως τη φίλη του Duke ονόματι Whiskey. Συμμετέχουν επίσης οι Ethan Hawke και Jada Pinkett Smith.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του franchise και εκτός από το Glass Onion που είδατε ήδη, θα πρέπει να περιμένετε ακόμη μία ταινία. Το mega-deal ήταν ύψους 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery παίζει αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.