Scream 6: Ο “Ghostface” είναι πανέτοιμος να φέρει τον τρόμο στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Αλλά πρώτα θέλει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα
27 Δεκεμβρίου 2022 08:19
Scream 6: Ο “Ghostface” είναι πανέτοιμος να φέρει τον τρόμο στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μία νέα αφίσα από το Scream VI, το οποίο αναμένεται να σας ταξιδέψει αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, ύστερα από όλα αυτά που έγιναν στο προηγούμενο φιλμ. Ο Ghostface πηγαίνει αλλού πλέον για να σπείρει πανικό, αλλά όπως θα δείτε και εσείς στην αφίσα παρακάτω, πρώτα “γιορτάζει” τα Χριστούγεννα.

Ναι, η νέα αφίσα μάς παρουσιάζει την πιο διάσημη περιοχή της Νέας Υόρκης, την Times Square, να είναι γεμάτη με το πρόσωπο του φρικιαστικού δολοφόνου. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την πλοκή, όμως από το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα, πήραμε μια μικρή γεύση. Αν δεν το παρακολουθήσατε, μπορείτε να το κάνετε πατώντας εδώ.

Δείτε τη νέα αφίσα παρακάτω:

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Θα λείπει όμως ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise από την 6η ταινία. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που λέει ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου 2023.